Apple će izdati dva nova iphonea

poruka: 8
|
čitano: 1.756
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Hehe da i ja malo tjeram sa Apple vijestima kao i Bug;)
(iako znam da će me zaključati čim ovo pročita neki dežurni bugovac
i prekopira vijest sebi u rubriku Bugnovosti;)

Kako je i prije bilo nagovijesti, izgleda prema isupplyju da će
biti predstavljen
-i jeftini(ji) plastikaner sa hardverom na nivou starog Iphonea4
-i nabrijanija verzija iPhonea5, sa standardnim poboljšanjima tipa jači proc, bolja kamera, veća reza.
izvor
http://www.digitimes.com/news/a20130528PD216.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 12:06 (overhaul).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad bi napravili iphone 5S 4.3" dijagonale i sa manje obruba zadržali bi gotovo jednake dimenzije uređaja i svi bi profitirali od toga. Ovako se i nemamo baš čemu veselit jer razliku između 5 i 5S nećeš moć uopće osjetit.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Apple će izdati dva nova iphonea
cecenac kaže...

Kad bi napravili iphone 5S 4.3" dijagonale i sa manje obruba zadržali bi gotovo jednake dimenzije uređaja i svi bi profitirali od toga. Ovako se i nemamo baš čemu veselit jer razliku između 5 i 5S nećeš moć uopće osjetit.

Možda se budu poveselili oni koji misle uzeti iz oglasa iphone5.
Iako oni baš ne spuštaju cijenu sa izlaskom novih, nisam pratio?
Ali za ovaj plastični, bit će fora ako ubde u ligi onih koje nude
za 1 kunu uz bazične pretplate (naravno debelo sumnjam, ipak je to apple
koji i adapter na usb prodaje za 100+ kuna)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Možda se budu poveselili oni koji misle uzeti iz oglasa iphone5.
Iako oni baš ne spuštaju cijenu sa izlaskom novih, nisam pratio?
Ali za ovaj plastični, bit će fora ako ubde u ligi onih koje nude
za 1 kunu uz bazične pretplate (naravno debelo sumnjam, ipak je to apple
koji i adapter na usb prodaje za 100+ kuna)

Past će cijena sigurno. Al ne previše, od svih brandova appleovi aparati najduže drže visoku cijenu na njuškalu. Uspjeh plastičnog će vjerojatno ovisit o cijeni. Iako poznavajući apple nemožemo se baš nadat nekim best buy nagradama.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
pa i dosadasnji bijeli ajfonovi su izgledali ko jeftini plastikaneri.. Kak ce tek ovo lose izgledat?
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Hehe da i ja malo tjeram sa Apple vijestima kao i Bug;)
(iako znam da će me zaključati čim ovo pročita neki dežurni bugovac
i prekopira vijest sebi u rubriku Bugnovosti;)

Kako je i prije bilo nagovijesti, izgleda prema isupplyju da će
biti predstavljen
-i jeftini(ji) plastikaner sa hardverom na nivou starog Iphonea4
-i nabrijanija verzija iPhonea5, sa standardnim poboljšanjima tipa jači proc, bolja kamera, veća reza.
izvor
http://www.digitimes.com/news/a20130528PD216.html

Neću elaborirati slažem li se s tvrdnjom ili ne,zbog svojih kukavičkih nazora.

Međutim samo ću reći kad ti određenog novopečenog moderatora šaka padne bit će belaja.

Mislim da svi znamo tko je taj "novopečeni moderator" kojeg iz očitih svrha nečemo imenovati.Za njega može reći da je nekad bio najveći distributer amateur pr0n slika s ove strane balkana.

Ontopic : O vijesti nemam pojma kaj bi rekao,osim vidjet ćemo što će biti.Ne pratim baš mobitele,a od mobitela još manje iphone.kažem tako jer iphone i mobiteli niti ne spadaju više u istu kategoriju,ako će se popularnost i dalje penjati ovom putanjom apple će možda dobiti i vlastitu religiju,za vlastitu državu već vjerujem da imaju planove.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:30 (Ikarus01).
17 godina
Ikarus01 kaže...

Međutim samo ću reći kad ti određenog novopečenog moderatora šaka padne bit će belaja.

Mislim da svi znamo tko je taj "novopečeni moderator" kojeg iz očitih svrha nečemo imenovati.Za njega može reći da je nekad bio najveći distributer amateur pr0n slika s ove strane balkana.

Ontopic : O vijesti nemam pojma kaj bi rekao,osim vidjet ćemo što će biti.Ne pratim baš mobitele,a od mobitela još manje iphone.kažem tako jer iphone i mobiteli niti ne spadaju više u istu kategoriju,ako će se popularnost i dalje penjati ovom putanjom apple će možda dobiti i vlastitu religiju,za vlastitu državu već vjerujem da imaju planove.

Ha čuj, ja sam objavio relevantnu IT vijest sa poznatog sitea, koju Bug nema (provjerio)
Pod rubrikom je "vijesti od forumaša". Dakle ne vidim u čemu sam pogriješio, osim što
će temu, kao što rekoh, vjerojatno zaključati ako vijest odluče prenijeti i sami:)
da još malo dopunim, rumori se i kako Appleovci namjeravaju pustiti na tržište i jeftiniju
verziju ipada mini:
http://news.cnet.com/8301-13579_3-57586546-37/a-cheaper-ipad-mini-expected-says-citi/
Još malo pa će ko samsung;)

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Ikarus01 kaže...

Ha čuj, ja sam objavio relevantnu IT vijest sa poznatog sitea, koju Bug nema (provjerio)
Pod rubrikom je "vijesti od forumaša". Dakle ne vidim u čemu sam pogriješio, osim što
će temu, kao što rekoh, vjerojatno zaključati ako vijest odluče prenijeti i sami:)
da još malo dopunim, rumori se i kako Appleovci namjeravaju pustiti na tržište i jeftiniju
verziju ipada mini:
http://news.cnet.com/8301-13579_3-57586546-37/a-cheaper-ipad-mini-expected-says-citi/
Još malo pa će ko samsung;)

Ma samo se zezam,ništa ja ružno ne mislim.I meni se tako par puta zatvorile vijesti no koliko sam vidio bug nikad nije kopirao,a čak i da je bio bih počašćen,ne samo zato što je to bug nego da bilo koja osoba generalno od mene želi išta plagirati ego bi mi visoko skočio. {#} 

Osobno mislim da smanjivanje hardvera njihovih proizvoda nije dobra ideja jer im dionice su stvarno lijepe cifre,a i apple je već ustanovljen brand s određenim potrošačima.

I najveći hardverski stručnjaci vole apple jednostavno zbog marketinga i jednostavnosti i mislim da bi im mijenjanje takve politike štetilo.Naravno to je samo moje mišljenje.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice