evo upravo sam ovo našao http://www.gadgeterija.net/2011/07/28/anonymous-i-lulzsec-prestanite-koristiti-paypal-odmah/ dali je to istina??
šta vi mislite o ovome??
evo upravo sam ovo našao http://www.gadgeterija.net/2011/07/28/anonymous-i-lulzsec-prestanite-koristiti-paypal-odmah/ dali je to istina??
šta vi mislite o ovome??
niti koristim niti mi treba mada takvi servisi uopće mi neuljevaju neko pouzdanje i sigurnost
šta vi mislite o ovome??
što će biti slijedeće...
Anonymous i LulzSec: "Prestanite disati, jer zrak uzima vaše osobne informacije"...
sad bi ja trebao zatvoriti svoj paypal acc sa linakom karticom na kojoj ima 80kn... uzmite si ih ako baš hoćete -.-
A jbg, sve što paypal shebe sa karticama, opet je moguće kako-tako srediti sa našim bankama, isto kao što je bilo sa ps3 slučajem.
Ipak mislim da se paypal najviše zamjerio sa onim blokiranjem donacija za wikileaks. Nije mi to trebalo, trebali su ostati van politike...
Anonymous i lulzsec, vaš proglas mi znači kao i prdež galeba na vjetru.
Koristit ću i dalje paypal, kao i ostatak normalnog svijeta.
Hvala.
Već mi je pun k*rac njih i njihovih prijetnji.Oni se kao bore za neke slobode?Oni to rade zato jer mogu,nema tu nikakvih plemenitih ciljeva.Ne podržavam ih,živciraju me sa svojom propagandom i kaj se mene tiče mogu svi završit u zatvoru
Već mi je pun k*rac njih i njihovih prijetnji.Oni se kao bore za neke slobode?Oni to rade zato jer mogu,nema tu nikakvih plemenitih ciljeva.Ne podržavam ih,živciraju me sa svojom propagandom i kaj se mene tiče mogu svi završit u zatvoru
Nope.
Vec su dokazali da mogu...vise puta, a sigurno ne riskiraju kazne od 500 000 dolara i 15 godina zatvora kako bi po n-ti put dokazali da mogu.
Inace, ni ja ne bi koristio Pay Pal zbog onoga s Wikileaksom da imam neku drugu alternativu.
eBay na zalost daje ogromnu prednost Pay Pal placanju nad Moneybookers-om i slicnim.
Znam da mogu u to me ne treba uvjeravat,al kažem da me živciraju s tim konstantnim prijetnjama.Koji je njima cilj zapravo?Srušit neki servis i kaj onda?
Novi proglas od anonymous-a i lulzec-a poziva sve da prestanu koristiti računala!
Naime kako stoji u proglasu, računala su izrađena od djelova koje proizvode pohlepne kompanije, a sama računala koriste vlade(!!!).
Zato bacite računala u kante i napaviti što je najbolje za ovaj svijet.
Tako zbore anonymous i lulzsec.
Novi proglas od anonymous-a i lulzec-a poziva sve da prestanu koristiti računala!
Naime kako stoji u proglasu, računala su izrađena od djelova koje proizvode pohlepne kompanije, a sama računala koriste vlade(!!!).
Zato bacite računala u kante i napaviti što je najbolje za ovaj svijet.
Tako zbore anonymous i lulzsec.
Hahahahaha nek onda budu primjer i prvi krenu s tim.Ma najbolje je da odbacimo svaku tehnologiju,počnemo opet živjet u špiljama i da lovimo kopljima mamute
@Bypass link or didnt happen
Recite vi šta hoćete naše je društvo zbilja malo čudno.
Pogledaj samo forum, ekipa objavi da će srušiti facebook i odmah 10a stanica se nakupi, iako je facebook zapravo besplatan.
A objave da će srušiti paypal gdje bi se stvarno moglo izgubiti novaca, i jedva 10ak postova
stvar je u tome da se nema što više za napisati. ako sam smatrao da su idioti što misle srušiti facebook, za paypal ne mogu niti izabrati riječ kojom bi ih opisao. Ono što bi napravili stotinama tisuća ljudi koji prodaju preko paypala bi ih moglo pokopati. Tada više ne bi bili samoprozvani borci za pravdu već isključivo teroristi....
lijepo što oni brinu za wikileaks, ali neka nađu drugi način, bez sjeb... ljudi koji zarađuju za kruh.
Bit će Lulzu nakraju LOL kad završe u buksi sa hrpom optužbi za vratom.
Koji smijesni decki ovi Anonimusi i Lulzi. Tko ih je uopce zvao? Tko im je odobrio da se bore za mene i umjesto mene? Ja nisam!
Koji smijesni decki ovi Anonimusi i Lulzi. Tko ih je uopce zvao? Tko im je odobrio da se bore za mene i umjesto mene? Ja nisam!
Da, ali kad oni pobijede zahvaljivat ćeš im se do kraja života.
Samoprozvani borci za hmmm...ljudska prava:)
Lulzeri
Da, ali kad oni pobijede zahvaljivat ćeš im se do kraja života.
Pobijede u čemu?
Kad najave da će uništiti Facebook gro ovacija, a za Paypal svi tužni.
Anyway, želim reći da ja mislim da ni od čega toga neće biti ništa, dečki žele svojih 5 minuta, i gledali su malo previše američkih filmova gdje hakeri kucaju po tastaturi u nekom OS-u bez GUI-a s crnom pozadinom i zelenim slovima (po mogućnosti).
Pogledaj samo forum, ekipa objavi da će srušiti facebook i odmah 10a stanica se nakupi, iako je facebook zapravo besplatan.
A objave da će srušiti paypal gdje bi se stvarno moglo izgubiti novaca, i jedva 10ak postova
Paypal nema lokalnih loodacha da ga brane
A paypal je kao dobar?
ili?
A paypal je kao dobar?
A paypal je kao dobar?
Usluga kao i svaka druga. Meni osobno je odličan.
A paypal je kao dobar?
Usluga kao i svaka druga. Meni osobno je odličan.
Na netu sam procitao milijun clanaka gdje je paypal sellerima zatvorio account "jer je bio sumnjiv". Naravno, nije imao nikakve dokaze da seller radi nesto ilegalno. Jos uz to im je pokupio svu lovu sa accounta bez mogucnosti povrata.
More on: http://www.paypalsucks.com/
E to je već bahatost!