Android Market napokon u HR

poruka: 44
|
čitano: 8.688
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android Market napokon u HR
Fićo_CoD 5 kaže...

Samsung Galaxy i7500 (Android) {#}

Jako dobar aparat, provjerio sam i začudilo me koliko ima interne memorije, iznenađujuće i zaista impresivno {#} !!

Ali mi ipak opet nije jasno, kada već imaš android mob. a imaš ovakav borbeni stav, gdje je problem ako ga u stvari nema {#} !!

BTW; kako služi makinja, koliko dugo ga imaš? 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Jako dobar aparat, provjerio sam i začudilo me koliko ima interne memorije, iznenađujuće i zaista impresivno {#} !!

Ali mi ipak opet nije jasno, kada već imaš android mob. a imaš ovakav borbeni stav, gdje je problem ako ga u stvari nema {#} !!

Ovo podebljano je sarkazam ili šta {#}?  Mislim dobar je mob ali ga vrijeme grize, a i jako je spor na novijim verzijama Androida. Već davno sam stavio 2.2.1 ROM ali neki dan sam ga nosio na servis jer SIM karticu nije očitavao pa su mi vratili na 1.6 ROM i sad mi ne radi bluetooth {#}

Samo sam rekao zašto kupovati ako si prije skidao piratske sadržaje, no dobro..

Gore sam ti odgovorio na zadnje pitanje.

a.k.a. T R 1 P L 3 X
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

A mislim zašto trošit siću i zaje*avat se s tim, a dobro neki kupuju tako to iz gušta. Nego kako ćemo ovo s rukom u vatru {#}

Pa mislim da bi bilo lijepo platit developeru za tu aplikaciju, kad je vec koristim svakodnevno... 

I drugacije je nego na kompjuteru gdje su igre po 400kn, tu kostaju 20kn, pa nije problem kupit ih...

Ruka u vatru? Hehehe{#}

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
ATJLučko kaže...

Ovo podebljano je sarkazam ili šta {#}?  Mislim dobar je mob ali ga vrijeme grize, a i jako je spor na novijim verzijama Androida. Već davno sam stavio 2.2.1 ROM ali neki dan sam ga nosio na servis jer SIM karticu nije očitavao pa su mi vratili na 1.6 ROM i sad mi ne radi bluetooth {#}

Samo sam rekao zašto kupovati ako si prije skidao piratske sadržaje, no dobro..

Gore sam ti odgovorio na zadnje pitanje.

Alo prijatelju, da sam ti želio lupiti neki sarkazam, lupio bih ga bez ikakve provjere na nekoj relevantnoj stranici, ovako, ovo je moje iskreno razmišljanje {#} !!

BTW; da razjasnimo, ako trebam po nekome ili nečemu tući, polazim isključivo od sebe i svojih mobova. Za primjer dajem moju bivšu najdražu Nokiu E72, inače odličan mob, ali koji ipak ima nekoliko nedostataka koji su mi bili over, tako da sam ju jednostavno u najkraćem vremenskom periodu utopio za otprilike isti novac koji sam dao za nju.

Činjenica kako tvoj mob IMA toliku internu memoriju je samo za pohvalu, tako da kada nas useri Iphone-a peru s podatkom da jedan mob može imati 32 GB interne ili kakve već memorije, zašto to nemaju uz SDKartice i android mobovi, ja bih zbog nekih razloga trebao ipak malo više memorije, ovako imam, čitaj moram imati i laptop uza sebe.

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Pa mislim da bi bilo lijepo platit developeru za tu aplikaciju, kad je vec koristim svakodnevno... 

Pic or it didn't happen! {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Šef kaže...

Pic or it didn't happen! {#}

Sto? Da ti uslikam kad kupim? Moze, samo nek vise otvore taj ducan u Hrvatskoj!

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Ovi iz Googlea valjda hladili jaja, mislili "bit će smak svijeta šta ćemo se sad zaje*avat" :D ma oni će to sljedeći tjedan.

17 godina
neaktivan

Jel ima kakva informacija kad ce taj market konacno bit dostupan kod nas?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
viper kaže...

pitanje je na kakve ce verzije androida uopce ic jer android market se updatea isključivo preko novog softvera barem je tako kod mene, nemres otic u my apps i nac android market pa da ga updateas

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
Mitch kaže...
viper kaže...

pitanje je na kakve ce verzije androida uopce ic jer android market se updatea isključivo preko novog softvera barem je tako kod mene, nemres otic u my apps i nac android market pa da ga updateas

Hm, pa ja sam ga u više navrata nadograđivao običnim apk-om. Istina, mob mi je rootan.

Deckard
17 godina
deckard kaže...
Mitch kaže...
viper kaže...

Hm, pa ja sam ga u više navrata nadograđivao običnim apk-om. Istina, mob mi je rootan.

to si skinuo direktno official preko uređaja ili preko kompa ?

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
Mitch kaže...
deckard kaže...
Mitch kaže...
viper kaže...

to si skinuo direktno official preko uređaja ili preko kompa ?

Od kad je mob rootan sve skidam mimo oficijalnog marketa.

Deckard
17 godina

Evo, prošlo je već više od mjesec dana, i još uvijek se ne mogu kupiti aplikacije na "HR" marketu.

Prejadno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Evo, prošlo je već više od mjesec dana, i još uvijek se ne mogu kupiti aplikacije na "HR" marketu.

Prejadno!

Toliko o velikom trudu Googla da plasira svoju uslugu na naše tržište..mi smo za njih još uvijek male ribe...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice