AMD Phenom IV !!!!

poruka: 62
|
čitano: 13.364
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
AMD Phenom IV !!!!

Jesus Kristus..Pa jel ima tko da mi da konkretno neš osim PLANOVA,NADA,ŽELJA,BIT ĆE,OČEKUJE SE......a fanboji AMD-a prestanu bogomoliti onim AKO ĆE..jer neće..

A zašto neće? zato jer Intel neće sjediti na starim lovorikama..i7 haswel je u prodaji,a za dvije godineima da umlati Intelu hrpetinu para,doćim iziđu(AKO ĆE) AMD-ovi navedeni punojezgraši,do tok trena će intel opet nešto imati NA 

TRŽIŠTU,što će sa upola manje jezgri pomesti pod sa AMD-ovim flagshipovima.Intel nema potrebe bjesomučno dodavati nove jezgre,ako software,to ne koristi..Ako bude koristi,najmanji je bed umnažati jezgre,neš ti tehnološkog

napretka..

nego,ja dočekao AMD-ov buldozer,8 jezgri,a stavljaju ga u liniju i uspoređuju sa 4jezgrašem i5..no ,u čemu je bed..??

1 15 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: AMD Phenom IV !!!!
Legiija kaže...

Ovo je jedan veliki LOL!

Koje godine? Pa čovječe Intel Q6600 je izdan na početku 2007. godine, znači pred 6 je.benih godina, i tek je zadnju godinu došao na svoje. Debelo ispred svog vremena, da se clocka,  a može se bogovski kloknuti na barem 3,4 GHz opet će šljakati 2-3 godine bez ikakvog štucanja, a da ne govorim o svakodnevnim uobičajenim poslovima poput Officea, ili razonode tipa Fejs, gledanje filmova, što većina korisnika PC-a radi, gameri koliko god brojni na forumu su u stvarnosti možda 20-30% korisnika PC-a.

Ista stvar sa FX 8320/50 - proc ispred vremena i izdati će jedno 3-4 generacije novih procova dok na red dođe iskorištavanje 8 jezgara kako spada, a da ne govorimo o tih 12 ili 16 jezgara {#}

Uostalom u kojem će svemiru nabrijani 3970X biti gori od spomenutog FX-a?

Biti fanboy je jedno, biti idiot je drugo.

eto,dočekah ja napokon pametnog čovjeka..{#}

13 godina
neaktivan
Sve je moguce u AMDu jer su vratili inzinjera koji je bio u applu, taj je radio i athlon 64, ako se je uvatio posla moguce je da ce AMD izbacit brz i stedljiv procesor.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Svenos kaže...
redneck kaže...
Svenos kaže...
Ljudi tko zna, nebumo sad bili pesimisticni. Dosad je trziste vodio intel, kaj ne? Pa mozda bas sad amd napravi nekaj super kaj ce propiciti pored intela kao ferrari pored fice... Samo da vam kazem, sumnjam da ce biti potrosnja 75w... Mozda su zaboravili nulu na kraju? :D

tu priču od AMd fanboja slušam već od K5 procesora..tresla se brda,rodijo se maus..nikad i ništa drugo..

Može li koji argument uz thumbdownove??

Jel AMD pregazio Intela??nije..Jel napravio neki fensi-šmensi procesor,koji nakon što je ugledao svjetlo dana,pregazio Intelov aktualni flagship?? nije..

Onda,čekam argumente,bazirane na činjenicama,dakle..

Sve aMD-ovo i njegovih fanboja se svodi samo na nadu,možda,jednogdana,i slična bapska proročanstva,neutemeljena u realnosti..

Alo intelovac! Javi mi se kada svi programi i igre za par godina budu radile na 6+ jezgri i tvoj ljubljeni intel postane neupotrebljiv a fx-ovi postanu kraljevi trzista. To ti je cinjenica. Prije par godina je trebalo 2 jezgre. Sad treba 4. Za godinu dvije ce trebat 6-8. Za 4-5 12-16. Onda ce ti haswell i i7 makar one bile 3970x biti nule naspram ove "glasine", koje ako se ostvare svi pametni korisnici sa zeljom za future proof konfu ce pokupovati. Intel ne gleda sutra, gleda danas. I zato ce propasti... Pa mi sad davajte td-ove, ja sam svoje misljenje rekao... Makar me kostalo ove usamljene zvjezdice koju imam...

Slazem se s Svenos-om  ali isto tako...kad bude bit ce,mozemo mi nagadati koliko hocemo ali tko zna sto ce biti za 2-5-10 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 22:07 (ii7scw).
12 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...
Sve je moguce u AMDu jer su vratili inzinjera koji je bio u applu, taj je radio i athlon 64, ako se je uvatio posla moguce je da ce AMD izbacit brz i stedljiv procesor.

Milost..!!! ali doista milost.{#}.hajmo molim vas govoriti o nečemu konkretnom i izvjesnom..NE MOGU više slušati ovo AKO ĆE,AKO SE.MOGUĆE JE...pliiiizz..ne mogu više..{#}

Posljednjim snagama..Od Athlona do danas je prošlo puno vremena,izmjenjalo se više generacija tehnologije,a Intelu su Izraelci počeli raditi i projekte i izradu procova..od tog trena drobe sve ispred sebe..(Švapski znanstvewnici

su poizumirali..),pa sad Židovi preuzeli posao(ironije)..na kraju krajeva,jedan čovjek ne može toliko revolucionarnu stvar napraviti,kao što niti jedna lasta ne čini proljeće....nema toga aviše,A Intel je naučio lekciju..

No,čekajmo konkretnu stvar i onda je lako mudrovati..{#}

Hajde još jedan pametan čovjek koji je shvatio da se samo nagađa..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 22:09 (redneck).
13 godina
neaktivan
AMD Phenom IV !!!!
Ja kazem svoje misljenje. Nemojmo se vrijedjati... Jesam ja nekoga drugoga uvrijedio? Nisam. Nemoj ni ti mene... Gle, 3970x je priznajem zvijer. Ali tko zna, mozda intelovo vrijeme zavrsi i uzdigne se amd... I nadam se da ce biti bas taj sa 8, 10, 12, 16 jezgri... Ja nisam inzinjer. Ja znam sto bih ja volio. Malu cijenu i dobar omjer ulozenog/dobivenog. Za mene je favorit amd. To sto vi uzimate skuplji intel svaka cast ima i on svojih prednosti. Necemo sad ratove pocinjati... Uostalom, dobro je meni frend rekao kada je procackao po bug.hr fanboy sekcijama (SVIM sekcijama). Vi ste svi ludi... (nhf to je metafora)
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

8 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Svenos, svi govore da se amd procesori griju za poludit, usporedivanje sa intelovim procesorima nemaju sanse. Ljudi ih kupuju jer misle, ako imaš više jezgri od intelovog procesora da je jaci, a i cijena mu je jeftnija. Tako da čemu kupovanje adm procesora kad ga intel pobijedi svaki put :) Usput, koliko od vas ima zadnji ili predzadnji intelov/admov procesor? 1 možda 2. Čak i ako naprave procesor s 12 jezgri ti ces ga kupiti tek za 10 godina, a za 10 godina izade 32 jezgreni procesori^^  Još nešto, što će nekome 12 jezgreni procesor? Treba mu jedino ako se bavi editiranjem videa i modeliranje, ostali programi, a najvise igre sto ce njima takvi procesori, pa tek se prije koliko ono pocelo sa podrzavanjem igara sa sve 4 jezgre.

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan
Legiija kaže...

Biti fanboy je jedno, biti idiot je drugo.

Radije biti idiot nego fanboy(gayretardfanboy){#}

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 22:16 (WiNAmDGAMer).
12 godina
protjeran
AMD Phenom IV !!!!

Je*eš firmu koja mora puštati glasine,da bi održala vrijednost dionica..

2 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Svenos, svi govore da se amd procesori griju za poludit, usporedivanje sa intelovim procesorima nemaju sanse. Ljudi ih kupuju jer misle, ako imaš više jezgri od intelovog procesora da je jaci, a i cijena mu je jeftnija. Tako da čemu kupovanje adm procesora kad ga intel pobijedi svaki put :) Usput, koliko od vas ima zadnji ili predzadnji intelov/admov procesor? 1 možda 2. Čak i ako naprave procesor s 12 jezgri ti ces ga kupiti tek za 10 godina, a za 10 godina izade 32 jezgreni procesori^^  Još nešto, što će nekome 12 jezgreni procesor? Treba mu jedino ako se bavi editiranjem videa i modeliranje, ostali programi, a najvise igre sto ce njima takvi procesori, pa tek se prije koliko ono pocelo sa podrzavanjem igara sa sve 4 jezgre.

Potpuno se slazem. Ali i sam znas da ce sad od ove teme napraviti ratno bojiste. Imaju ili intel ili amd i misle da je jedno bolje od drugoga. NIJE! I intel i amd imaju svoje prednosti. Nemojte omalovazavati drugoga ako on ima drukcije prioritete od vas. Ja bih naprimjer kupio vise jezgri jer volim imat puno toga upaljenog + pocinjem se baviti programiranjem. Ljudi koji ne zele izdvojiti vise novaca za maticnu i cooler uzmu intel. Ja nemam nista protiv toga. Ali nemojte zaboraviti da je ovo tema za spekulacije, ne svadjanje. Stoga, ako necete biti civilizirani i pristojni i zvati druge idiotima, obratit cu se modu pa neka vas on ukloni! Bili amd ili intel fanboyevi - pristojnost je pristojnost!

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
17 godina
PC - stručnjak kaže...

Jim Keller je došel popravit i sredit kak spada Bulldozer arhitekturu,Nevinašce to mu je prvi zadatak a ne radit nekaj novo iz temelja tako to ide za ove velike jezgre.E sad vezano za ove male Jezgre, tu je trenutno aktualan Jaguar APU kojeg misle gurat dalje te nadograđivat i poboljšavat u daljnjoj budučnosti.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/amd-dionice-padu/163682.aspx?page=0&jumpto=3163355&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan
AMD Phenom IV !!!!

Jim je majstor,to svatko zna,sve pet. Ali ipak mislim da su malo previše zagrizli kada su rekli da će Sempron trošiti 7W. Ono,cmon. Pa to je stvarno teško za povjerovati,možda i postoje mogućnosti,no opet. No vi i dalje ne shvaćate da nije sve u jezgrama,nije čak ni u programima koji koliko iskorištavaju resursa. Ima i ostalih stvari. 

Btw,zašto se uvijek neki momci koji su teški fanboysi moraju upletati u zdrave,i normalne rasprave,špekulacije i slične stvari? Zbog čega momci?! Ako nemate što pametno reći,odlepršajte. Nemojte se glupirati. 

A uspiju li ovo izvesti,pa makar bilo i približno ovome što su nalaprdali,bit će veoma dobro za njih. 

P.S. Postoji vrijeme kada trebaš biti fanboy,a kada ne trebaš biti. Ako ne znaš kad je vrijeme za što,nije ti mjesto u ovakvim temama. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Kao što je Intel davno rekao:
"Kućnim korisnicima nikada neće trebati 64bitni procesor, jer ga mogu iskoristiti samo Enterpreise serveri."

Isto tako je Intel tvrdio da:
"Jedna jezgra je dovoljna za svakog prosječnog korisnika - multiprocesorski sustavi su tu za radne stanice."

Da nije bilo AMD-a i Athlona 64, te Athlona X2, 64bit procesori i višejezgreni procesori nikad nebi postali mainstream,

bar što se tiče Intela.

Dali Sempron može trošiti samo 7W? Zašto ne. Budimo realni, dolaze novi C6/C7/C8 stanja procesora,

koja bi se mogla iskoristiti i za vrijeme rada, ne samo mirovanja.

Čudno vam je 16 jezgri sa manje od 100W TDP-om? Pa recimo da je jednojezgreni P4 trošio preko 160W,

a današnji osmerojezgreni FX serije 83xx i 81xx troše 140W i manje. Dakle 8x više jezgri,

dvostruko viši takt, a potrošnja manja. Kojom je to matematikom moguće?

Pa eto moguće je. Malo sam istraživao, i vjerovatno je jedino točno od ovog da će HT biti 8GHz efektivno (4GHz x2),

a za ostalo ćemo vidjeti.

Sve u svemu, svi ćemo profitirati - AMD bi sa ovakvim procesorima prešamarao Intela, uzeo mu dio kolača i vratio se

u profit, a Intel bi morao spuštati cijene svojih procesora, tako da bi i5 procesore plaćali recimo 1000kn, a ne 1800kn,

što bi svakako bilo bolje za svakog krajnjeg korisnika.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
13 godina
odjavljen
AMD Phenom IV !!!!

Budimo realni, ista fama je bila i oko FX procova, a na kraju-svi znamo što se desilo.

Za ovog Semprona im vjerujem, jer je i Intel najavio proc sa 14 W potrošnje, a i to nije neki problem s obzirom da i jedni i drugi već imaju iskustva s procesorima tog tipa.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Phenom IV !!!!

Evo kako Pranja veli, fama oko FX-ova pa na kraju i5 još uvijek trže na 1800kn.

Bilo bi mi drago da AMD natjera Intel da skreše cijene, al to preuzimanje tržišta nikako da zaživi i da Intelu stvarno zapušu za vrat.

I BTW: 8 jezgara za početinka programiranja?

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 23:52 (Legiija).

2 0 hvala 0
17 godina

Svašta je moguće, pa tako i ovo, ukoliko je AMD otkrio način kako smanjit zagrijavanje i potrošnju...supravodiči upakirani u 25nm??

http://eskola.hfd.hr/fiz_sva_stva/maglev/1010_sc.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 23:58 (Maksimus).
13 godina
neaktivan
Legiija kaže...

Bilo bi mi drago da AMD natjera Intel da skreše cijene, al to preuzimanje tržišta nikako da zaživi i da Intelu stvarno zapušu za vrat.

Ne zapravo, idem na fx 6300 ali zasto ne 8? :D Znam da cu dobiti puno mrznje jer cu ovo reci ali: Ja sam poprilicno nov oko procova. Moje znanje se temelji na ovom forumu, bug casopisu i internetu... Isto tako i programiranje, ali sad cekam trenutno da njemacka pocne slati u hrvatsku... Pa onda kupujem konfu, sa 6300 naravno... ;) Da, 6 jezgri za pocetnika programiranja. Btw mislim da je amdov moto od viska glava ne boli...

13 godina
odjavljen
Svenos kaže...

Ne zapravo, idem na fx 6300 ali zasto ne 8? :D Znam da cu dobiti puno mrznje jer cu ovo reci ali: Ja sam poprilicno nov oko procova. Moje znanje se temelji na ovom forumu, bug casopisu i internetu... Isto tako i programiranje, ali sad cekam trenutno da njemacka pocne slati u hrvatsku... Pa onda kupujem konfu, sa 6300 naravno... ;) Da, 6 jezgri za pocetnika programiranja. Btw mislim da je amdov moto od viska glava ne boli...

Evo, prodam ti ja dva Xeona-taman za programera početnika.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
AMD Phenom IV !!!!

Za početnika programiranja je dovoljan low end dualac tek toliko da vrti windowse + pozadinske programe bez problema.

Ali - tvoj novac, tvoja stvar.

Sretno u vodama programiranja!

kuku lele

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Legiija kaže...

Pranja kaže...
Svenos kaže...

Legiija kaže...

Za početnika programiranja je dovoljan low end dualac tek toliko da vrti windowse + pozadinske programe bez problema.

Cini mi se da je ovo malo {#}

13 godina
neaktivan
Legiija kaže...

Hvala puno! :) Ali programiranje nije sve sto cu raditi na tom kompu. Uz taj proc dolazi i XFX Radeon HD 7870 DD... ;)

Edit: da da, sad kuzim zasto td-ovi... Skuzio sam i sam da je xfx crna ovca i uzimam gigabyte 7870 OC wf3 tako da sad mozete dati malo tu-ova... :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 14:30 (Svenos).
13 godina
neaktivan
ii7scw kaže...
Svenos kaže...
Legiija kaže...

Pranja kaže...
Svenos kaže...

Legiija kaže...

Cini mi se da je ovo malo {#}

Tuzibabo! :p

Edit: Tko mi je td-o post sa grafom? Ako je da ce bottleneckat cpu grafu: Nece, barem tako kazu fakedeath, haf i jos par iskusnih ljudi...

A sad dosta OT-a, pretjerali smo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 0:25 (Svenos).
14 godina
neaktivan
AMD Phenom IV !!!!

Bolje biti idiot nego fanboy ,zasto? mene samo zanima kolko ljudi u ovoj nasoj drzavi ima love da se razbacuje, a kolko je nas koji smo zadovoljni i s ovim sto imamo,isto tako Intel ili AMD .Jeli toliko tesko shvatit nekima ,da taj toliko skuplji intel nekima neznaci nista jer je skup, shvatite vise ovo "ulozeno-dobiveno" i prestanite pljuvat ,koji to softver danas postoji da ga amd-ovi procesroi nece sazvakat,ova vijest ili zavjera nebitno ,normalno da je odlicno, jer ak izade bit ce vjerojatno pristupacan ,nekima to teko pada jer bi amd mogo s ovim PREGAZIT doslovno intel. Jel to nebi bilo dobro pa bi pale cijene i intelu .  Za neke bolje da ni necitaju ovu temu ,pravite rat od ovoga jer vam je ovakova tema odma neprihvatljiva . A mogli bi i moderatori malo pogledat sto se ovdje desava . Vidi se ko ovdje pljuje i baca kost iz prosli postova.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

Bolje biti idiot nego fanboy ,zasto? mene samo zanima kolko ljudi u ovoj nasoj drzavi ima love da se razbacuje, a kolko je nas koji smo zadovoljni i s ovim sto imamo,isto tako Intel ili AMD .Jeli toliko tesko shvatit nekima ,da taj toliko skuplji intel nekima neznaci nista jer je skup, shvatite vise ovo "ulozeno-dobiveno" i prestanite pljuvat ,koji to softver danas postoji da ga amd-ovi procesroi nece sazvakat,ova vijest ili zavjera nebitno ,normalno da je odlicno, jer ak izade bit ce vjerojatno pristupacan ,nekima to teko pada jer bi amd mogo s ovim PREGAZIT doslovno intel. Jel to nebi bilo dobro pa bi pale cijene i intelu .  Za neke bolje da ni necitaju ovu temu ,pravite rat od ovoga jer vam je ovakova tema odma neprihvatljiva . A mogli bi i moderatori malo pogledat sto se ovdje desava . Vidi se ko ovdje pljuje i baca kost iz prosli postova.

I sam vidi kakav se ovdje rat desava zbog fanboynizma.Neznam zasto tako pljujete po amd-u ko da je zadnje smece,dok intela hvalite uneveliko.
Budimo realni,sta intel ima za ponuditi:i7,ssd,i server proceve.Sve ostalo od intela il je pregazeno il ima dostojnu konkurenciju!{#}

A ove jednojezgrene i dvojezgrene uopce nemojte spominjati!Te procesore nebi pozelio ni najgorem neprijatelju!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 8:07 (WiNAmDGAMer).
17 godina
odjavljen
Legiija kaže...

Ako koristiš Visual studio onda baš i nije. Uostalom, zašto ne uzeti jaču mašinu? Danas je izuzetno lako raditi paralelizaciju i lako je opteretiti sve jezgre ako imaš potrebe za time. To je budućnost i svakako bi trebalo biti na listi prioriteta svakog programera (i budućeg programera).

Freak Show Inc.
12 godina
redneck kaže...
Svenos kaže...
Ljudi tko zna, nebumo sad bili pesimisticni. Dosad je trziste vodio intel, kaj ne? Pa mozda bas sad amd napravi nekaj super kaj ce propiciti pored intela kao ferrari pored fice... Samo da vam kazem, sumnjam da ce biti potrosnja 75w... Mozda su zaboravili nulu na kraju? :D

tu priču od AMd fanboja slušam već od K5 procesora..tresla se brda,rodijo se maus..nikad i ništa drugo..

Može li koji argument uz thumbdownove??

Jel AMD pregazio Intela??nije..Jel napravio neki fensi-šmensi procesor,koji nakon što je ugledao svjetlo dana,pregazio Intelov aktualni flagship?? nije..

Onda,čekam argumente,bazirane na činjenicama,dakle..

Sve aMD-ovo i njegovih fanboja se svodi samo na nadu,možda,jednogdana,i slična bapska proročanstva,neutemeljena u realnosti..

Redidiot a tko uopce ovdje spominje Intel proceve?I tko ih pljuje?

Ja ne vidim te komentare.Zato ....

17 godina
redneck kaže...
PC - stručnjak kaže...

Milost..!!! ali doista milost.{#}.hajmo molim vas govoriti o nečemu konkretnom i izvjesnom..NE MOGU više slušati ovo AKO ĆE,AKO SE.MOGUĆE JE...pliiiizz..ne mogu više..{#}

Posljednjim snagama..Od Athlona do danas je prošlo puno vremena,izmjenjalo se više generacija tehnologije,a Intelu su Izraelci počeli raditi i projekte i izradu procova..od tog trena drobe sve ispred sebe..(Švapski znanstvewnici

su poizumirali..),pa sad Židovi preuzeli posao(ironije)..na kraju krajeva,jedan čovjek ne može toliko revolucionarnu stvar napraviti,kao što niti jedna lasta ne čini proljeće....nema toga aviše,A Intel je naučio lekciju..

No,čekajmo konkretnu stvar i onda je lako mudrovati..{#}

Hajde još jedan pametan čovjek koji je shvatio da se samo nagađa..{#}

Keep Calm, stay cool.

U ovom slučaju ne znam zašto si iznerviran jer kao što si reko AMD nema čime zaprijetiti pa se ne moraš niti nervirati pa ti eto bez frke možeš i dalje imat superiornog Intela. Ja jedva čekam da AMD izbaci nešto ovakvog, ako ne opet WHO CARES?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
redneck kaže...

Je*eš firmu koja mora puštati glasine,da bi održala vrijednost dionica..

AMD počinje ići prema gore zbog toga što ga je počeo koristiti MICROSOFT/SONY (konzole PS4, XBOX ONE, CPU I GPU je od AMD-a) mislim da je Nitendo u tome isto.

Uglavnom što bolja konkurencija od AMD i INTEL-a to bolje za nas,....

Valjda nisu ped...eri kao naši političari pa da namještaju cijene onako namjerno,...

P.S. teško pišem jedem burek/sirnicu   {#}

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina

Oko čega se svađate majko mila {#}....
Nisam naša ništa novo na net-u vezano za socket AM4, sve se vrti oko onog jednog linka gdje je to objavljeno...AMD-u želim puno sreće, nadam se da će zadržat omjer cijene i kvalitete kod izdavanja novih proizvoda, da neće cijene dizat u nebo ko Intel..
Ponavljam ono od prije, pali su mi na um supravodiči jer sam već ranije čuo za njih, ako su AMD-ovi inžinjeri uspjeli te vodiče prebacit u 25nm proces onda im svaka čast na tom uspjehu, nadam se da ste pročitali onaj link...
Zagrijavanje = protok velike količine podataka + promjer vodiča + otpor materijala od kojeg je vodič napravljen (gustoća)....

13 godina
AMD Phenom IV !!!!

Ako je ovo istina,reci cu da se AMD napokon probudio iz duzeg zimskog sna.

Zalosno je sto se svaka jbna tema na forumu,koja ima veze sa Intelom/AMD-om mora pretvorit u rat.

Zar je tesko shvatit,da tko god napravio veci uspjeh,neuspjeh,nakraju ide 

nama na ruku(npr. nize cjene kod konkurencije).

Dream team.
Moj PC  
13 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice