ACTA je POBIJEDILA !? zaključana tema

poruka: 782
|
čitano: 173.762
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: ACTA je POBIJEDILA !?
gljinoliga kaže...

Inace ak imash vishe od 19g ovo ti je nesuvisli komentarchek.

Kakh znash? Ti imash wishe od 19? LOLz! jkjk!! pozz..

16 godina
neaktivan
definho kaže...

should start earlier -.-

Znas kako kazu, bolje ikad nego nikad {#}

14 godina
Re: Internet
Random. kaže...
definho kaže...

should start earlier -.-

This looks shopped. I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time.

Hvala na smijehu, slika je odlična :D

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

{#}

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
definho kaže...

should start earlier -.-

Treba će ti jedna dobra veza, ono podeblji snop optičkih vlakana, i jedan solidan oveći HD, jer po različitim procjenama trenutačna količina podataka na Internetu (po svježim informacijama koje sam uspio naći) iznosi od 10 exabytea do 10 zettabytea (dakle 10 milijuna TB do 10 milijardi TB)...

14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Idem kupiti 2 harda svaki po 6 TB naskidat filmova i igrica i odna pokrenut biznis :P 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Idem kupiti 2 harda svaki po 6 TB naskidat filmova i igrica i odna pokrenut biznis :P 

Do Božića si uspješan poduzetnik a kod nas uspješni poduzetnici završavaju u hotelu Remetinec{#}

16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?
pomirite se ljudi s tim s vremenom ce mozda ta pravila prestat vrijedit kad shvate sta su napravili opustite se naci ce se neki drugi nacin za gledanje tj skidanje filmova
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Prije nisam vjerovo u ona sr1nja o smaku svijeta o ratu u 2012 ali sad sam počeo, ako ovi gore neče htjeti ukinuti ovaj zakon svi idu na ulice i več vidim scene građani vs ACTA... Kako ih nije sram sobovima nikad dosta novaca, nek daju radije sirotinji i slično,sad ako nema moj tata 5000 kn plaču nego 2000 penziju znači sigurno da če mi kupiti igru koja vrijedi 200 kn i još ču dobiti cd od nekog izvođača za 40 kn to je 240 ma da, bio bi lud da mi tako nešto da za stvari koje on uopče nezna čemu služe (pošto nije baš nešto pretjerano informatički obrazovan).I zbog toga ja nebih smio zaigrati igru bar sp koju igra netko ko ima novaca? Nebi trebao uživati u nečemu? Ma da, jadna naša djeca a i stariji, čim nađem posao zaradim dovoljo i odmah se selim na neki pusti otok... Ah da i tamo ACTA vreba pošto je to privatno vlasništvo glazbenika... {#}

Zagorje u srcu
16 godina
neaktivan
SimaGT kaže...

Sve mi se vise cini da je ova SOPA bila samo mamac , skrecanje pozornosti dok se u pozadini "rjesavala" prava stvara ACTA.

Takva podmetanja se dogadjaju u politici svako malo.

Slažem se, mislim da bi sada korporarcije i organizacije, te mediji i sajtovi trebali podići pobunu protiv toga, te javnosti otvoriti oči.

Inače, Mozila će se uskoro javno oglasiti oko ACTA-e, a za sada ima jedna izjava koja nije javno izdata:
"ACTA should not be a back door to the legislative process to enact the same requirements US citizens just overwhelmingly opposed. We expect that the principles outlined by the White House related to combatting online piracy by foreign websites extend to any future efforts to ratify ACTA. We call on the Administration and Congress to release the full details of ACTA to ensure it won't censor lawful activity, inhibit innovation, create new cybersecurity risks nor disrupt the underlying architecture of the Internet."

16 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

meni se cini da nece biti nista od toga...prevelika je buka javnosti...a to korporacijama ne valja. oni su to htjeli podmetnuti u "tisini" i nije i uspjelo.. vele da EU parlament jos mora to potvrdit... ali pikli su u osinje gnjiezdo. :)

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/zemlje-clanice-eu-potpisale-acta-sporazum.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Zelim samo nesto da kazem.. Nisam previse aktivan na ovom forumu ali zelim da iznesem svoje misljenje o događajima u proteklim sedmicama...

SOPA i PIPA bili su nisu prosli zasad.. ACTA... ljudi razmislite malo molim vas...svima smeta ovo sto rade i meni to smeta... ali mi ne smeta u tolikoj mjeri da se dizem na noge i da dizem sve oko sebe da idemo bombardovat ljude koji su je izmislili.... ljudi skontajte malo oni koji se najvise bune su ustvari najveci ovisnici o internetu... to iskreno mogu da vam kazem i stojim iza toga.. ljudi pogledajte sta se desava u svijetu ljudi umiru od gladi od bolesti, pogledajte prirodu svaki dan sve vise i vise unistavamo PRIRODU i to mi LJUDI!!! HEJ MI NITKO DRUGI a zasto??? da bi zivjeli bolje... ali pazite sad... NIKO AMA NIKO SE NE BUNI OKO TOGA!!!!! Svi smo mi u sebi protiv svega toga sigurno ALI STA PODUZIMAMO OKO TOGA?????? nista... pisljivo i jadno nista.... Neko zaprijeti internetu.... sopa, pipa, acta CITAV SVIJET SE DIZE NA NOGE??????????? ljudi samo da vas pitam..... JESTE LI VI NORMALNI????????? razmislite kad ce vam internet donijeti dobar zivot NIKAD..... internet jeste mnogima vazan ali on je samo ubrzana komunikacija između ljudi... razmislite malo... ljudi su zivjeli sasvim dobro i prije pojave interneta.... ljudi su se druzili izlazili bavili se sportom informacije su se saznavale od ljudi uzivo a ne preko interneta, trebaju vam informacije o necemu? TU SU KNJIGE znate one stvari od gomile papira lijepo slozenih i oznacenih na kojem se nalaze INFORMACIJE!!, imate TV, imate telefon, sta vam jos treba??? razmislite... ljudi razmislite.... ne kontrolisete vi internet nego internet kontrolise VAS!!!!! ne kazem da se trebate prestati boriti oko toga ali govorim da ne treba praviti toliku hajku oko toga... da budem iskren smuci mi se kad vidim da neko napise status "sopa,pipa,acta y u ruin my life?" pa ljudi pa jel vi zivite od interneta molim vas??? od takvih statusa mi se smuci i sve manje volim internet... sto se mene tice i da uvedu zakone ne bi mi smetalo... imam racunar i imao sam racunar... mislim da sam se izigrao dovoljno za ovih 7 godina koliko imam racunar.. imam plan za nastavak svog zivota i pazite!! on ne ukljucuje internet ljudi morate shvatiti da vas niko ne smije kontrolisat halo!!!!! Siguran sam da znate za ono od anonymus kao ono zivite nadjite posao,nadjite zenu/muza, imajte djecu i ponavljajte zamnom "slobodan sam"... e pa niste slobodni dok god robujete time sta ce biti sa internetom.. Ja sam svoje rekao.. I nadam se da ce barem šačica ljudi shvatiti o cemu pricam i to je za mene dosta, bice mnogo negativnih komentara ali shvatam to ipak ljudi vise vole internet od razuma... Pozdrav i cuvajte se ;) :)

There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you have to go beyond them in order to achieve greatness!!
Moj PC  
1 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
MummE kaže...

Zelim samo nesto da kazem.. Nisam previse aktivan na ovom forumu ali zelim da iznesem svoje misljenje o događajima u proteklim sedmicama...

SOPA i PIPA bili su nisu prosli zasad.. ACTA... ljudi razmislite malo molim vas...svima smeta ovo sto rade i meni to smeta... ali mi ne smeta u tolikoj mjeri da se dizem na noge i da dizem sve oko sebe da idemo bombardovat ljude koji su je izmislili.... ljudi skontajte malo oni koji se najvise bune su ustvari najveci ovisnici o internetu... to iskreno mogu da vam kazem i stojim iza toga.. ljudi pogledajte sta se desava u svijetu ljudi umiru od gladi od bolesti, pogledajte prirodu svaki dan sve vise i vise unistavamo PRIRODU i to mi LJUDI!!! HEJ MI NITKO DRUGI a zasto??? da bi zivjeli bolje... ali pazite sad... NIKO AMA NIKO SE NE BUNI OKO TOGA!!!!! Svi smo mi u sebi protiv svega toga sigurno ALI STA PODUZIMAMO OKO TOGA?????? nista... pisljivo i jadno nista.... Neko zaprijeti internetu.... sopa, pipa, acta CITAV SVIJET SE DIZE NA NOGE??????????? ljudi samo da vas pitam..... JESTE LI VI NORMALNI????????? razmislite kad ce vam internet donijeti dobar zivot NIKAD..... internet jeste mnogima vazan ali on je samo ubrzana komunikacija između ljudi... razmislite malo... ljudi su zivjeli sasvim dobro i prije pojave interneta.... ljudi su se druzili izlazili bavili se sportom informacije su se saznavale od ljudi uzivo a ne preko interneta, trebaju vam informacije o necemu? TU SU KNJIGE znate one stvari od gomile papira lijepo slozenih i oznacenih na kojem se nalaze INFORMACIJE!!, imate TV, imate telefon, sta vam jos treba??? razmislite... ljudi razmislite.... ne kontrolisete vi internet nego internet kontrolise VAS!!!!! ne kazem da se trebate prestati boriti oko toga ali govorim da ne treba praviti toliku hajku oko toga... da budem iskren smuci mi se kad vidim da neko napise status "sopa,pipa,acta y u ruin my life?" pa ljudi pa jel vi zivite od interneta molim vas??? od takvih statusa mi se smuci i sve manje volim internet... sto se mene tice i da uvedu zakone ne bi mi smetalo... imam racunar i imao sam racunar... mislim da sam se izigrao dovoljno za ovih 7 godina koliko imam racunar.. imam plan za nastavak svog zivota i pazite!! on ne ukljucuje internet ljudi morate shvatiti da vas niko ne smije kontrolisat halo!!!!! Siguran sam da znate za ono od anonymus kao ono zivite nadjite posao,nadjite zenu/muza, imajte djecu i ponavljajte zamnom "slobodan sam"... e pa niste slobodni dok god robujete time sta ce biti sa internetom.. Ja sam svoje rekao.. I nadam se da ce barem šačica ljudi shvatiti o cemu pricam i to je za mene dosta, bice mnogo negativnih komentara ali shvatam to ipak ljudi vise vole internet od razuma... Pozdrav i cuvajte se ;) :)

nisi ti normalan bas... nisi cuo za organizacije koje pomazu gladnima i sprijecavaju ratove i ostaloi, UN, NATO,UNICEF, CRVENI kriz? o ACTI citas na internetu. logicno da ce se ljudi bunit PUTEM INTERNETA, jer ne zele ljudi dozvolit da se internet "ugasi"... kad provedes 10 godina ZIVOTA baveci se informtikom i kad ti to jednog dana donosi za kruh nije ti svejedno, a ACTA nije samo internet cenzura nego jos mnogo toga, prvo se informiraj pa dodi izjasnit se kako treba. SLOBODA GOVORA Je stvar koju ti nitko nesmije uzet a AMERICKA VLADA se ponasa koda je svijet njihov i imaju pravo radit sta zele...Veliki brat nas gleda vec duze vrijeme

Pogledajte GADA Kako se bahati koda je cijeli svijet amerika i koda se oni KREATORI SVIJETA ..

Say No to ACTA...STAND UP! 

Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 2:24 (Ner0).
15 godina
MummE kaže...
.....bla bla dugi tekst...

dali si ti uopće pročitao o čemu se tu radi ili tek toliko pišeš ?

internet nije bitan? {#}

nije sve u torrentima i facebooku naravno...

i da ne skidam išta, zašto bi dao nekome da me "nadgleda"?

ti nisi lopov,stoga nebi imao protiv da ti policija malo malo kuca na vrata i provjerava, jer si *potencijalni* kriminalac?

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 2:35 (vrx).
18 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Pa ovo je stvarno teška arogancija i bezobrazluk ? Ne mogu virova da ovo Obama govori, za kojeg sam navija !

Da su njihovi radnici najproduktivniji ? Za razliku od Kineza koji rade triput više za 50 puta manje love ?

Na izjednačenom polju uvijek pobijede ? Zato oni nemaju maglev a Kinezi, Japanci i drugi imaju ?

U Rusiji i drugim zemljama ne smije nijedna kompanija imati prednost pred američkim kompanijama ? Pa jesu oni totalno pop**dili ? Ovaj govor zvuči ko da govori neko ko je totalno otiša na kvasinu i nije uopće u kontaktu sa zdravim razumom ! Možda je to zbog isjecanja videa iz konteksta ali ovo je stvarno...

15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Kad su prosvjedi??

Poljaci su vec bili... 

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Kad su prosvjedi??

Poljaci su vec bili... 

mozemo u centru kod sata prosvjedovat =) ko prije par godina kad smo njemce dobili pa je cjelo Dugo Selo izaslo na Ulicu

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
Sale_ds kaže...

Kad su prosvjedi??

Poljaci su vec bili... 

mozemo u centru kod sata prosvjedovat =) ko prije par godina kad smo njemce dobili pa je cjelo Dugo Selo izaslo na Ulicu

Da, ali to je bilo zbog sporta i alkohola u krvi :)

Sve u svemu trebalo bi nesto napraviti. Dugoselac si znaci?! Mozda cu skupljat lovu za majce, uglavno obznanit cu tu na forumu pa ako ces bit zainteresiran slobodno se javis.

17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Misilm da je vrijeme za maske na lice i na ulice.

Dogovorite datum.

Super Secret Secret Squirrel
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 11:28 (Exploder).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

U svakom slučaju, znam što ću nositi u Veneciji 18.02. {#}

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sinatri je ovo ko Božić.

Sigurno sad negdje janjca okreće sa svojim bliskim istomišljenicima
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Moja FB anti ACTA stranica je prikupila ČAK 114 fanova {#}{#}{#}{#} i tako je propao moj neslavni pokušaj da spriječim SAD u širenje svoje verzije demokracije

Chek it out: http://www.facebook.com/pages/Just-Say-NO-To-ACTA/372229332790434

A da stranicu nazvovem "Justin Biber New Album" 5+ milijuna gluhih tinejđera u roku par sati stisne like{#} 

Moj PC  
5 5 hvala 0
15 godina

Znači ACTA je prošla?Kada se onda više neće moć skidat?Tak da znam da što prije hard kupim

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

DIRA ME ACTA. ACTA OSTAVI GA JEBO TI MATER SVOOOJU!

Inače, war has just began. Scumbag Obama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

kaj nije obama bio protiv sopa/pipa/acta? mislim nisam full informiran o spomenutim pokretima tj. dogovorima ali nešto sam čitao da su mu se obratili da kako može biti protiv njih nakon što su ulagali u njegovu kampanju... i da nece vise dobit ni lipe od njih

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nije prošla...tek dolazi u 6.mjesecu u EU parlament na odluku da ili ne

15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

kaj nije obama bio protiv sopa/pipa/acta? mislim nisam full informiran o spomenutim pokretima tj. dogovorima ali nešto sam čitao da su mu se obratili da kako može biti protiv njih nakon što su ulagali u njegovu kampanju... i da nece vise dobit ni lipe od njih

Bio je protiv PIPA/SOPA sranja ali je zato 101% za ACTA'u. Dvolicni gad.

15 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

One Legion to rule them all, One Legion to find them,
One Legion to bring them and all servers in the darkness bind them.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

ima li gdje u hrvatskoj za narucit guy fawkes maske?? neda mi se s ebaya narucivat i cekat tjednima da dode pa ce mi jos strgat masku posta je**na

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

ima li gdje u hrvatskoj za narucit guy fawkes maske?? neda mi se s ebaya narucivat i cekat tjednima da dode pa ce mi jos strgat masku posta je**na

Traži po oglasima "Anonymous maske" ili nešta slično. Jer tako se "zovu" na našim prostorima. Greška, ali šta ćeš. Ljudi kažu laHko umjesto lako.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice