Pomoć za kupnju kamere do 4000 kn

poruka: 4
|
čitano: 1.769
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pomoć za kupnju kamere do 4000 kn

Pozdrav svima.

Molim pomoć za sljedeće. Kupujem kameru do cca 4000 kuna. Prije nekog vremena koristila sam Sony HDR CX730(E), koja mi je bila sjajna. Odlična slika, standardni utor za mikrofon i vrlo važno, ugrađen blic. Taj blic bio je sjajan, snimio je sve u klupskom prostoru i slika je bila jako lijepa. S obzirom da sam naknadno saznala da se radi o kameri iz 2013./2013., sad je baš i nema na tržištu. Možete li mi preporučiti nešto slično, a da ima slične specifikacije? Pronašla sam CX625, ali čini se da blic ne funkcionira kod snimanja.

Puno hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć za kupnju kamere do 4000 kn

Možeš li pojasniti pojam "blic" ? Da li misliš na blic kod foto moda ili pomoćno video svjetlo kod video snimanja ?

9 godina
neaktivan

Ispričavam se što nisam bila dovoljno jasna :)

Kameru ćemo prije svega koristiti za video snimanje, tako da mislim na pomoćno svjetlo, da.

15 godina
neaktivan

Ok ;) Ovako ... preporučujem vrhunski Panasonicov top model HC X 920 ...odlična full hd kamera sa 3mos čipovima,trenutno najbolja prosumer kamera na tržištu,a ona ima "hot shoe" priključak na koji se namontira LED rasvjeta koja se dodatno kupi i problem elegantno riješen...

LED rsvjete imaš kupiti na internet oglasnicima za cca 150 do 300 kn ovisno od jačine sa samostalnim napajanjem ;) Lp 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice