RMA softver

poruka: 6
|
čitano: 2.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RMA softver

Lijep pozdrav

Pitanje, da li možda netko zna nekakvi program vođenje servisa. Uvjet je da nije online, dakle, da ima nekakvu bazu radi backupa i sl..

Naravno, uvjet je da je program besplatan!

Hvala lijepa svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RMA softver

Ja sam svojevremeno napravio program za vođenje servisa, ali ima neke mušice-ne radi mu petraga, a i vrti se u konzoli. Ako hočeš, dam ti kod.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: RMA softver
Ivan Blažević kaže...

Lijep pozdrav

Pitanje, da li možda netko zna nekakvi program vođenje servisa. Uvjet je da nije online, dakle, da ima nekakvu bazu radi backupa i sl..

Naravno, uvjet je da je program besplatan!

Hvala lijepa svima!

teško/nikako ništa besplatno nečeš imati osim da si sam složiš.

svaki dev će očekivati barem nešto za trud, vrijeme, znanje, energiju koju je uložio.

probaj pogledati na sourceforge-u neki open source crm skinuti i prilagoditi.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ja sam svojevremeno napravio program za vođenje servisa, ali ima neke mušice-ne radi mu petraga, a i vrti se u konzoli. Ako hočeš, dam ti kod.

hvala., ali meni treba nešto jednostavno..., osnovno., ime/prezime kupca, šifra/naziv artikla i opis kvara..., čak si mislim i sam to napraviti u accesu., pošto bih bazu artikala punio sam..., nemojte me krivo shvatiti, imamo cca. 2-3 servisa tjedno, nekad i manje, a papiri se tako lako zagube... :)

16 godina
odjavljen
Ivan Blažević kaže...

hvala., ali meni treba nešto jednostavno..., osnovno., ime/prezime kupca, šifra/naziv artikla i opis kvara..., čak si mislim i sam to napraviti u accesu., pošto bih bazu artikala punio sam..., nemojte me krivo shvatiti, imamo cca. 2-3 servisa tjedno, nekad i manje, a papiri se tako lako zagube... :)

Pa baš i takvo je-jednostavno, pohranjuju se podaci u .txt fileove.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan

Ma da, ali bubnem bazu na server, pa će mi svi odjeli moći sami puniti arhivu.., da samo samo mi, ne bi bio problem :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice