Problem - spori ms word?

poruka: 15
|
čitano: 5.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?
pitanje

Molio bih za pomoć, kod problema prilikom rada u wordu 2007.

Na compu imam instaliranu vistu ultimate x64. Imam problem prilikom pokretanja worda, koje traje dugo tj. 6-7 sekundi. Još i više mi smeta prebacivanje između dva otvorena word dokumenta   koje traje isto toliko. Zatvaranje dokumenta, isto, traje vječnost. Kada zatvorim dok, ostaje još jedan prazan prozor koji moram zatvoriti. Samo da napomenem da u tom trenutku niti jedna druga aplikacija nije pokrenuta. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem - spori ms word?

Postoji mogućnost da ti antivirusni software usporava rad Worda (zbog macro virusa). Ti bi se trebalo riješiti odgovarajućim konfiguriranjem antivirusnog softvera.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

mogu li te zamoliti za kratku uputu šta   trebam učiniti, koristim Kaspersky IS 8. Hvala na brzom odgovoru.

16 godina
protjeran
miksoon kaže...

mogu li te zamoliti za kratku uputu šta   trebam učiniti, koristim Kaspersky IS 8. Hvala na brzom odgovoru.

pa probaj ugasit antivirus pa onda pokreni word pa ces vidjet ak ima razlike

amd-ati
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?
autorov komentar

Već sam probao, ali nema promjena. Moram dodati da se ovaj problem najviše primjeti kada radim copy-paste između dva doc-a u Wordu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je office 2007 užasno spor na windows 7, na visti je isto bio spor, dok na xpu je sve radilo brzo. možda ti pomogne ovaj novi patch koji dođe za vistu. isto ja sam mislio da je problem u antivirusnom softveru, ali nije, jednaka "sporina" je bila i na visti i na sedmici.

17 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

Nikakve veze to nema s Windowsima, niti Vistom niti Windowsima 7, nego očito vašim računalima i postavkama i tko zna kakvim crackovima, aktivatorima i sličnim glupostima.

Meni se Word starta trenutno:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

Meni na Sedmici .pptx od 50MB otvori za 2 sekunde...

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?
autorov komentar

Odlično, baš mi je drago. Ako uspijem riješiti problem, napisat ću. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

Ma nema to veze na kojem windowsu pokrećeš...naxeem je dokazao a evo i ja potvrđujem.

Pa evo brzina otvaranja worda 2007 kod mene na win 7 RC.

Kod tebe može biti da je usporen zbog nekih konfilkata odnosno smeća u windowsu. Počisti malo s CCleanerom ili s TuneUP-om!!

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

Koliko memorije imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

@ naxeem ako si mislio na mene, imam 2GB!

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Napokon sam uspio pronaći rješenje problema koji se zove add-ins, ali je to uglavnom add-in pdf maker i mathtype. Sada sve radi baš kao kod vas, koji ste nam demonstrirali brzinu. Kome treba više informacija evo linka- http://pubs.logicalexpressions.com/Pub0009/LPMArticle.asp?ID=759.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem - spori ms word?

Na autora sam mislio, ali izgleda da je riješeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miksoon kaže...

Napokon sam uspio pronaći rješenje problema koji se zove add-ins, ali je to uglavnom add-in pdf maker i mathtype. Sada sve radi baš kao kod vas, koji ste nam demonstrirali brzinu. Kome treba više informacija evo linka- http://pubs.logicalexpressions.com/Pub0009/LPMArticle.asp?ID=759.

"...imao isti problem,kad sam iskoristio sva moguća "sigurna" rješenja i pokušaje tvoj link je me je spasio!Hvala!"

zavmpz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice