Problem s Funckijom u excelu

poruka: 7
|
čitano: 1.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz
Imam jedan problem u excelu,u jednoj ćeliji mi ne radi ni jedna funcijam,trebam tu koristi obicnu countif funkciju,ali nece da izracuna kako treba,nego uvijek nula izracuna,ako treba napravit cu screen zadatka pa da pogleda netko tko zna u cemu bi mogao biti problem ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s Funckijom u excelu
divac kaže...

,ako treba napravit cu screen zadatka pa da pogleda netko tko zna u cemu bi mogao biti problem ?

I sada bi netko trebao izigravati "vidovitog milana" ili telepatski čitati tvoje misli. Što nisi postavio file u kojem imaš problem (barem sa izmjenjenim podacima ako su 'top secret'?

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
17 godina
Vjerovatno si krivo formulu iskoristio
After Effects,Sony Vegas Pro i Cinema 4D tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
13 godina
neaktivan

Pardon,mislio sam da ima neki bug mozda na toj funckiji koji se aktivira u pojedinim  situacijama pa nisam odmah stavio screen ili postavljao dokument,mada podaci nisu nista nego obicni zadaci za excel za srednju skolu,pomalo ga ucim,i greska je bila u prijasnjim funkcijama ,pogrijesio sam nesto oko ugnjezđene IF funkcije u predhodnom primjeru koji je u sklopu istog zadatka,sad je sve ok,hvala sto ste se javili ;)

15 godina
neaktivan

molim pomoć

zašto mi ovo ne radi?, problem je u desnoj strani

Sheets("proba").Cells(i , 7) = "=E" & i * "F" & i

u konačnici u polju "Sheets("proba").Cells(i , 7)" bi trebala biti upisana formula koja množi ćeliju E sa ćelijom F (=Ei * Fi)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gajdam kaže...

molim pomoć

zašto mi ovo ne radi?, problem je u desnoj strani

Sheets("proba").Cells(i , 7) = "=E" & i * "F" & i

u konačnici u polju "Sheets("proba").Cells(i , 7)" bi trebala biti upisana formula koja množi ćeliju E sa ćelijom F (=Ei * Fi)

Ne bi li trebao * ići unutar navodnika a iza i još jedan &:

Sheets("proba").Cells(i , 7) = "=E" & i & " * F" & i

0100001001101111011010100110000101101110
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, riješio sam...

ali može li još jedna pomoć, pokušavam napraviti uvjetno formatiranje oblika broja, naime imam dvije jedinice mjere kvadratne metre i hektare

za metre bi format trebao biti #,##0.00 a za hektare #,##0.0000 , dakle konstata je format za metre a samo povremeno mi se javljaju hektari

nešto u smislu

Sub Format_Cell_Hektari()

If Cells(1, 1) = "ha" Then Cells(1, 2).NumberFormat = "#,##0.0000" ...( a ako nije "ha" onda ostaje "#,##0.00")

End Sub

no međutim htio bi da se to mijenja promjenom podatka u Cells(1,1) i da bude stalno aktivno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice