Prebacivanje imena pjesama u word (ili notepad)

poruka: 3
|
čitano: 4.849
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

prije od prilike 2 - 3 mjeseca sam na jednom forumu vidio rješenje problema ali sam ga ''izgubio''.

naime, zelim da imam spisak pjesama koje mi se nalaze u folderu? to rješenje je bilo u smislu da se u wordu ili notepadu (ne sjecam se dobro) ukuca neka naredba i da se spasi kao imedokumenta.bat (mislim da je .bat) a unutar dokumenta se, mislim, napise naredba i kako se zove folder..

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam o kojoj se naredbi radi, ali ukoliko imaš Winamp, napravi plejlistu sa tim pesmama, klikni na misc/misc options/generate HTML playlist (ili pritisni Ctrl+Alt+G) i sa jednim drag'n'dropom i tri klika (ili jednom prečicom sa tastature) imaš ono što si hteo (naravno, imena posle možeš kopirati gde hoćeš). Osmijeh Takođe, siguran sam da ima programčića, fajl menažera i plaginova za eksplorer koji su u stanju napraviti spisak fajlova u nekom direktorijumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prebacivanje imena pjesama u word (ili notepad
kemal_r kaže...

prije od prilike 2 - 3 mjeseca sam na jednom forumu vidio rješenje problema ali sam ga ''izgubio''.

naime, zelim da imam spisak pjesama koje mi se nalaze u folderu? to rješenje je bilo u smislu da se u wordu ili notepadu (ne sjecam se dobro) ukuca neka naredba i da se spasi kao imedokumenta.bat (mislim da je .bat) a unutar dokumenta se, mislim, napise naredba i kako se zove folder..

Treba ti Karen's Directory Printer.Je*** naredbene retke.Alat je toliko dobar da dodaje contekstualni meni u Windows Exploreru i desnim klikom imas "Print with Directory Printer" odaberes izlazni fajl kao tekst...kopiras pejstas u wordu ili gde vec i gotova stvar.

Sucelje Sucelje
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 0:02 (manic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice