PDF print problem

poruka: 3
|
čitano: 2.179
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PDF print problem

Pozz svima 

dakle javlja mi se problem kod printanja PDF dokumenata u CB 

do nedavno je sve radilo, drajveri nisu mjenjani, pdf čitači nisu mjenjani ništa  nije promjenjeno i sada se događa ovo

u firmi imamo toshiba e studio 281c kopirku 

prilikom printanja PDF color dokumenta u CB ili gray scale kopirka odbija suradnju i dalje printa color

ne događa se samo kod mene neko na sva 4 računala u uredu (spojieni mrežom na kopirku)

sve ostale dokumente printam bez problema u cb tako da tvarno mi nepada na pamet do čega je...

Probao i sa foxitom i sa adobe readerom sve najnovije verzije i free i pro i dalje neradi 

jea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PDF print problem
sabaos kaže...

do nedavno je sve radilo, drajveri nisu mjenjani, pdf čitači nisu mjenjani ništa  nije promjenjeno i sada se događa ovo

Sumnjam da bi se to događalo bez nekog uzroka. Nešto se promijenilo u nečemu ili na nečemu. Svako svoje Zašto ima i Zato.

Možda je program preko kojega printaš PDF izvršio nekakav automatic update pa poremetio postavke (samo nagađam) ;-)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
14 godina
neaktivan
PDF print problem

Možda i je update nešto promjenio, ali logično mi je da novija verzija samog programa ispravlja tu grešku, ali nakon instalacije i novog foxita i adobe readera ista stvar se nastavlja :) 

jea
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice