Office 2010 Problem sa spelling-om

poruka: 4
|
čitano: 1.449
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Office 2010 Problem sa spelling-om

Imam problem sa spellingom i zanima me kako to ispraviti, znaci problem je kada pisem nesto poput "Išao medo u dućan..." onda mi dućan...onda mi uvijek podvuče riječ prije tri točke, kako mogu napraviti da mi se to vise ne pojavljuje a da ne moram pisati "dućan ..."

HeLLaViOnX
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 12:23 (HeLLaVIOnX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Office 2010 Problem sa spelling-om

Imam isti problem s hrvatskim spelling Checkom u Wordu 2010... Dakle, podvlači mi svaku riječ poslije koje dolaze tri točke (...), iako je gramatički potpuno ispravna, baš kao na slici koju je postavio @HeLLaVIOnX. 

Molio bih, također, nekoga tko zna da odgovori što treba promijeniti u postavkama da se taj problem riješi, a da spelling check i dalje normalno radi. 

Hvala!

13 godina
neaktivan

Word 2010 razaznaje znak od "Tri točke" kao poseban znak koji dobivamo kombinacijom tipki "ctrl+alt+." i defaultno vrši samoispravak znakova "..." u poseban znak, u gore opisanim primjerima isključen je samoispravak navedenog znaka.

Ponovno postavljanje samoispravka:

• Tab "Umetanje">Simbol>Više simbola>Posebni znakovi
  • U okviru označiti red sa znakom "Tri točke" i pritisnuti gumb "Samoispravak"
  • U polje "Zamijeni" tipkovnicom upisujemo "..." pritisnuti gumb "Dodaj" i "U redu"

12 godina
neaktivan

Problem riješen. Hardwhelper, najljepša hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice