OFFICE 2007 English

poruka: 4
|
čitano: 2.310
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
OFFICE 2007 Ru

Imam Office 2007 Enterprise ali na ruskom(ne pitajte ako može, kako). Instalirao sam hrvatski LIP. Namjestio sve u postavkama za jezik.

Kako promjeniti da kada kliknem desni na desktopu, da mi pokaziva Novi Radni list Microsoft Officea ili sl. A ne da bude New Office Document i sl.(na ruskom)

A isto tako kad kliknem Start u iborniku pokaziva na ruskom Otvori office dokument i sl.

Ne znam kako deinstalirati jezike 1049 i 1050.

Gledao sam Microsoftove forume na kojima se spominje uređivanje nekakvog Config.xml ali ga u mene nema nigdje u mapi Microsoft Office. Imaju mape ru i hr.

Kad pokrenem npr.Excel sve je u redu. Hrvatski, izbornici, formule. Kad spremim u excel na recimo desktop, pa kad ideš mišom iznad dokumenta, onda pokaziva vrsta dokumenta na ruskom.

Koristim windows 7 enterprise 32bit. na engleskom jeziku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 14:23 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: OFFICE 2007 Ru
Žohar kaže...

Imam Office 2007 Enterprise ali na ruskom(ne pitajte ako može, kako). Instalirao sam hrvatski LIP. Namjestio sve u postavkama za jezik.

Kako promjeniti da kada kliknem desni na desktopu, da mi pokaziva Novi Radni list Microsoft Officea ili sl. A ne da bude New Office Document i sl.(na ruskom)

A isto tako kad kliknem Start u iborniku pokaziva na ruskom Otvori office dokument i sl.

Ne znam kako deinstalirati jezike 1049 i 1050.

Gledao sam Microsoftove forume na kojima se spominje uređivanje nekakvog Config.xml ali ga u mene nema nigdje u mapi Microsoft Office. Imaju mape ru i hr.

Kad pokrenem npr.Excel sve je u redu. Hrvatski, izbornici, formule. Kad spremim u excel na recimo desktop, pa kad ideš mišom iznad dokumenta, onda pokaziva vrsta dokumenta na ruskom.

Koristim windows 7 enterprise 32bit. na engleskom jeziku.

ako zelis da ti u popup prozoru pise na hr jeziku ond amora sinstalirazi hr jezik i za windows a ne samo za office

15 godina
neaktivan
RE: OFFICE 2007 Ru
sasa kaže...
ako zelis da ti u popup prozoru pise na hr jeziku ond amora sinstalirazi hr jezik i za windows a ne samo za office

Prije sam imao isti Office, ali sam sada morao reinstalirati sedmicu. Prije mi je u popapu pisalo na engleskom(win 7 eng).

Ako probam instalirati hr za win 7, i vidim je li pomaže, hoću li moći vratiti sedmicu na eng. Jer nekako sam navika sa Xp-om prije...također na eng.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 13:03 (Žohar).
16 godina
OFFICE 2007 English

Neces je moc vratit...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice