Pozdrav narode, imam mali problem sa outlookom. Vec neko vreme nece da se otvori.
Ranije je radio i odjednom mi se poceo pojavljivati ovaj prozor:
Reinstalacija nije pomogla, kao ni razlicite verzije, pocevsi od 2003 do 2010...
Neki predlog? :)
Pozdrav narode, imam mali problem sa outlookom. Vec neko vreme nece da se otvori.
Ranije je radio i odjednom mi se poceo pojavljivati ovaj prozor:
Reinstalacija nije pomogla, kao ni razlicite verzije, pocevsi od 2003 do 2010...
Neki predlog? :)
Nista se ne moze postici reinstalacijom Office-a.
Imas dvije opcije
Sa zadnjom naredbom startas Outlook bez add-ona,odnosno bez dodatnih toolbara (ako ih imas)
Huh...
outlook.exe /safe ne radi...
a diagnostics ne mogu pronaci... :/
Huh...
outlook.exe /safe ne radi...
a diagnostics ne mogu pronaci... :/
Da nije kakva zaraza?. Jesi skenirao komp s nekim antimalware alatom napr. Malwarebytes Anti- Malware.
Ok, htedoh da pokusam uraditi repair kad ono... Ne mogu pronaci .pst file. A mora postojati posto sam koristio program ranije pa je taj fajl sigurno kreiran. Moze li mi neko reci gde se nalazi taj fajl u Sedmici?
Ok, htedoh da pokusam uraditi repair kad ono... Ne mogu pronaci .pst file. A mora postojati posto sam koristio program ranije pa je taj fajl sigurno kreiran. Moze li mi neko reci gde se nalazi taj fajl u Sedmici?
Možda nešto nađeš na ovim googlovim stranicama. Sretno.
Problem resen. Morao sam obrisati profil i napraviti novi (preko control panela). Hvala na savetima
Da,ako Outlook bilo kada i zblesavi i cini vam se da ne reagira nemojte ga nikada gasiti preko task managera zato sto kao i kod Worda stvara .temp file koji se brise kada ga ugasite na regularan nacin ali ne i kada ga gasite prislno i tu nastaju problemi