Ms Office 2010

poruka: 5
|
čitano: 1.417
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ms Office 2010

Ovakvo pitanje imam.

Testira se (beta) novi office, cito ja, a zanima me ima li tko informacije kada bi trebao izaci tj. u kojoj su fazi testiranja.

Morao bih osposobiti 2 racunala za firmu, planiram covjeku preporucit tj. uzet Win 7 prof 64 , medjutim treba mu i neki office, a nisam siguran da li trosit sada na student/home (vjerojatno mu je dovoljna, jos cu ga pitat sto mu tocno treba) ili pricekat desetku. u slucaju cekanja desetke, ima li tko ideju kako uci u beta-test da mu za pocetak to narihtam pa kasnije lako kupi, buduci software mora biti legalan (mislim ofc, kakav bi drugacije mogo biti) i funkcionalan.

hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ms Office 2010

Office for Home and Student ne bi smio koristiti u komercijalne svrhe...

A što se tiče Office 2010, za sada je beta i nema ništa službenog kada bi trebao izać (tokom 2010-e)

Cold harsh first light. Face the trial failed in life.
17 godina
neaktivan
Ms Office 2010

Prijave za prvu fazu testiranja bete Offica 2010 (Technical Preview) su bile do, koliko se sijećam, početka srpnja.

Javna beta bi se trebala pojaviti tijekom idućeg mjeseca.

Do tada možeš instalirati potpuno funkcionalan trial Offica 2007, koji bi trebao raditi do 31. siječnja 2010, ako ga sada aktiviraš. Serijski broj dobiješ na Microsoftovim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 14:15 (klimama).

0 0 hvala 1
16 godina
Ms Office 2010

jel sta bolji taj office 10 od 07

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Ms Office 2010

Ja sam ga nabavio i isprobao... OK je, na istoj konfi radi malo brže od 2007 (startup i shutdown), funkcionalno su praktički isti, neke opcije su razmjestili (tipično za MS) al sveukupno, 2010 je ok. Ali radi samo 30 dana Neodlučan

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice