Dreamweaver tutorial !!

poruka: 22
|
čitano: 14.156
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

Pozz svima !

Dali mi neko može rec gdje da nađem neki dobar ALI besplatan tutorial za Dreamweaver CS 4 ili starije sve jedno ali da ima stvari za naucit nešto u tom tutorialu!

Tražio sam na netu ali to nisu neki baš tutoriali za naucit !? ako me svacate?!

Molim vas dizajneri "profici" pomoc!!!!!!!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dreamweaver tutorial !!
a ''amateri'' na dolaze u obzir!?
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
a ''amateri'' na dolaze u obzir!?
Ma to ja tako amateri su još više dobrodošli
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Pozz svima !

Dali mi neko može rec gdje da nađem neki dobar ALI besplatan tutorial za Dreamweaver CS 4 ili starije sve jedno ali da ima stvari za naucit nešto u tom tutorialu!

Tražio sam na netu ali to nisu neki baš tutoriali za naucit !? ako me svacate?!

Molim vas dizajneri "profici" pomoc!!!!!!!!!

Prvo nauči u notepadu rasturat, pa ti Dreamweaver skoro pa i nece biti potreban. ;)
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

dakle programiranje je temelj Web dizajna OK ali je lakše napravit dizajn na dreamweaveru nego na blokicu

dali znas neki tutorial ?? Sramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

dakle programiranje je temelj Web dizajna OK ali je lakše napravit dizajn na dreamweaveru nego na blokicu

Obično Google zna ;).
Najposjećeniji su ti u biti i najbolji, dakle ovo.
Inače, smatram da se iz web tutoriala jako teško učiti, pa odi u knjižnicu i posudi knjigu o Dreamweaveru. IMHO, puno lakše i bolje.

16 godina
neaktivan
kompotko kaže...
sk8 4 life kaže...

Obično Google zna ;).
Najposjećeniji su ti u biti i najbolji, dakle ovo.
Inače, smatram da se iz web tutoriala jako teško učiti, pa odi u knjižnicu i posudi knjigu o Dreamweaveru. IMHO, puno lakše i bolje.

Neznam kao da ti zahvalim ovu sam stranicu jednom naša i nikako da je ponovo nađem hvala kompa BTW znaš li autora te knjige
16 godina
neaktivan
 Hvala na pomoci ali ja imam internet promet na 10GB kad bi sav ovaj videje pogleda došlo bi mi 20Gb btw hvala na pomoci
16 godina

Trenutno ja radim tutorial Dreamweaver CS3, pa kad ga dovršim poslat ću ti link.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 18:21 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
 Neznam kao da ti zahvalim ovu sjaam stranicu jednom naša i nikako da je ponovo nađem hvala kompa BTW znaš li autora te knjige
 Obično su ti ok za početak For Dummies. Nema veze ako nema za CS4, starije verzije su prilično slične.
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

sad mi se bliži rođendan pa bi od satraca volio da mi kupe knjigu o Dreamweaver znate li neku takvu knjigu da je imate i znate da je dobra za pocetnike i profesionalce plizz recite koja koji autor i koliko košta !!?!?!?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

sad mi se bliži rođendan pa bi od satraca volio da mi kupe knjigu o Dreamweaver znate li neku takvu knjigu da je imate i znate da je dobra za pocetnike i profesionalce plizz recite koja koji autor i koliko košta !!?!?!?!?!?

BTW i dali se isplati kupit tu knjigu Dreamweaver tutoriali?
16 godina
neaktivan

Mislim da se stvorio kult ovo ovog Dreamviewera. On vam neće izgenerirati stranicu. To je tek alat kojim možeš smanjiti vrijeme modificiranja stranice, ili pisanja koda. Nije, puf, nešto sam zamislio, ajd Dreamviever mi učini to!

Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Mislim da se stvorio kult ovo ovog Dreamviewera. On vam neće izgenerirati stranicu. To je tek alat kojim možeš smanjiti vrijeme modificiranja stranice, ili pisanja koda. Nije, puf, nešto sam zamislio, ajd Dreamviever mi učini to!

pa znam ali dali neko zna ili ima neku dobru knjigu o Dreamweaveru!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

skidas torrente?

upisi u www.torrentz.com ovo : lynda com dreamweaver i skini tutoriale:

Dreamveaver CS4 Essential Training

Dreamveaver CS4 Beyond the Basics

Dreamveaver CS3 Dynamic Development

to ce ti biti dosta za pocetak a sve ukupno je tesko 3.2 GB a ako ti je i to puno skini prvi od ovih tutoriajala ovaj mjesec pa ga predji pa slijedeci mjesec skidaj slijedeci itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sk8 4 life kaže...

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
sk8 4 life kaže...

Ja imam Dreamweaver CS4 dali ce mi to stvarat neke poteškoce u vježbanju btw molim te reci koja je bolja od ove dvije!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 23:26 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

dvoumim se između 3 knjige :http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=435&id=115915

http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=435&id=119401

http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=435&id=118024

Pomoć!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

A ko baš moraš kuppovat, onda druga. Bar po mom mišljenju. Iako ne vidim svrhu učenja dreamweavera. Jer ti ovako nećeš naučit ni osnove html-a ni css-a već samo snalažanje u alatu.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

npr.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dreamweaver tutorial !!

ljudi uzeo sam ovu ....http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=435&id=118024 one druge nije biloMršti se...uživam...ima dosta o PHP i stvarno je odlična...hvala na pomoći !!!!!!Belji se

"evo sad baš radim svoj forum i Log in "!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice