WD6400aals krepao

poruka: 8
|
čitano: 1.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WD6400aals krepao

Evo ovako imam WD Black 640gb i krepao mi je,ima garanciju i ja sam ga odnjeo u links,no koliko vidim u ponudi nemaju takvog blacka,pa me sada zanima koji bi mi oni disk mogli ponuditi umjesto moga? Na mom je ploča otišla.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WD6400aals krepao
Mislim da bi neka Barracuda sa 7200 rpm bila dostatna zamjena. Ili neki dobar Samsung(ne znam koji).
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
WD6400aals krepao
sto ako budem htjeo opet blacka? Dali mogu trazit nekog drugog od 750gb npr? Jer vjerujem wd-u najvise
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako ces opet htjeti Blacka, uzmes ga, pod uvjetom da ga ima na lageru. A sto se tice npr. Samsunga, imam jednog za pohranu. Doduse, 2,5" za pohranu ali je besprijekoran. Ne grije se i tih je. I dosta forumasa hvali Spinpoint diskove od Sammya. O Seagateu ti bas i ne mogu pricati jer ga imam tek 3 mjeseca. Samsung imam vec skoro 2 godine.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Ako ces opet htjeti Blacka, uzmes ga, pod uvjetom da ga ima na lageru. A sto se tice npr. Samsunga, imam jednog za pohranu. Doduse, 2,5" za pohranu ali je besprijekoran. Ne grije se i tih je. I dosta forumasa hvali Spinpoint diskove od Sammya. O Seagateu ti bas i ne mogu pricati jer ga imam tek 3 mjeseca. Samsung imam vec skoro 2 godine.

Problem je taj što nemaju ko moj uopče za kupit,pa zato pitam.

Ja sam imao i samsunga,i segatea i sve ostale proizvođaće,najbolji mi je do sada bio i ostao WD.

14 godina
Ako nemaju jednaki,onda,mozes doboti gotovinu ili uzeto neki sto imaju uz nadoplatu
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Ako nemaju jednaki,onda,mozes doboti gotovinu ili uzeto neki sto imaju uz nadoplatu

Onda bih uzeo wd black 750gb,samo neznam koliko bih morao nadoplatiti.

Dali bih mogao tražiti od njih onda 2x Blacka od 320gb?

14 godina
WD6400aals krepao

Pričao sam s poslovnicom Links Osijek,rekli su mi da mogu tražiti 2x WD blue 320gb i sada me zanima dali bih ta 2 u raid0 bili brži od mog 1 blacka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice