Kupio sam wd mypassport slim 2TB prije tjedan dana. Do sada ima 35 radnih sati međutim vec 600 load unload cycle-a. Broj se povecava izuzetno brzo, cak brze nego na mom 3.5 wd greenu. Njemu sam ugasio parkiranje pomocu WIDDLE.3 programa. Zanima me da li ce taj programcic radit i na mypassportu ili bolje da se ne igram?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bump, itko?
Možda najbolje da ne diraš ništa, ipak je to vanjski hdd kojeg valjda nećeš koristi toliko puno da se skupi previše tih cycleova. Da ga je spojit direktno na sata mislim da bi se moglo ugasit parkiranje sa wdidle3, a ovako sumnjam.
Možda najbolje da ne diraš ništa, ipak je to vanjski hdd kojeg valjda nećeš koristi toliko puno da se skupi previše tih cycleova. Da ga je spojit direktno na sata mislim da bi se moglo ugasit parkiranje sa wdidle3, a ovako sumnjam.
Pa vjerojatno necu, to je istina. Ali opet razmisljao sam da ga iskoristim kao 24/7 disk. To nebi mogao. I druga stvar je, 30 radnih sati i 600 cyclea. To je apsolutno enormno xd. Stolni greenovi puno manje hvataju.
Pa vjerojatno necu, to je istina. Ali opet razmisljao sam da ga iskoristim kao 24/7 disk. To nebi mogao. I druga stvar je, 30 radnih sati i 600 cyclea. To je apsolutno enormno xd. Stolni greenovi puno manje hvataju.
Ja ne bi nikako vanjski hdd za 24/7 disk, bolje da uzmeš još jednog običnog Greena 2TB.
Koliki ti je power cycle count?
Ja ne bi nikako vanjski hdd za 24/7 disk, bolje da uzmeš još jednog običnog Greena 2TB.
Koliki ti je power cycle count?
Kad je load unload bio 424 power cycle je bio 7. Ma i necu vjerojatno. To mi je 2.5 eksternjak za backup i prenosivost :). Samo eto, pitam jer mi se cinilo enormno.