WD MyBook s drugim HDD

poruka: 1
|
čitano: 974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WD MyBook s drugim HDD

Eto me, veceras tuznog.

P osjedujem vanjski HDD WD MyBook 500GB velicine.

Dok sam prebacivao veliku kolicinu podataka 120 GB trebalo mu je 2:30 satii, s preostalo 17 %. dok nisam saznao da mi HDD ne radi.

Vec na pocetku (sto nisam obratio pozornost) mi je internet radio nije svirao kako spada. taska manager mi se nije mogao ukljuciti, cursor misa mi je skakao sitnim koracima po ekranu sve su to bile posljedice da nesto s  HDD nije u redu, a pri kraju , kad sam ga dodirnuo, nije vibrirao ili sto vec, windows explorer ne vidi vise uredaj, a onaj prozor status o prebacivanju podataka, nije se mogao iskljuciti jednostavno stao. to je izgleda bilo prekasno......Posjedujem Windows 7 i  cim spojim  USB kabel na PC, Windows javlja da je uredaj spojen, ali sto? nije mu poznat a nije mu ni nepoznat.

Nadao sam se da je elektronika-controler otisao i da cu moci srediti HDD i staviti u PC ili mu donijeti novo kuciste. Ali ne, otisao je HDD. SATA je verzija pa sam mogao spojiti. I dalje je pustao ritmicki 2 x 5 nekakvog tona-zvuka. Mislio sam da je to elektronika pustala zvuk

Steta..

Zanima me. posto mi se svida kuciste od WD MyBook. da li mogu staviti neki drugi HDD unutra ili je to vec "sudbinom" zapisano unutra da ide samo onaj tvornicki HDD postavljen unutra..??

Zao mi kuciste baciti..

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice