WD HDD My book problem

poruka: 5
|
čitano: 2.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Portable HDD problem

Prijatelj mi ima problema sa portabilnim hard diskom. WD 500gb My book. Kada ga je pokrenuo odjednom su svi filovi imali neka čudna imena i neki se filovi ne žele pokrenuti.

Priložena slika objašnjava problem.

Što mu se dogodilo i kako riješiti problem? Neki virus ili?

Slika1 Slika1
Slika 2 Slika 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 16:58 (PICART).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WD HDD My book problem

virus jedino riješenje formatiranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WD HDD My book problem
c0x0x kaže...

virus jedino riješenje formatiranje

I ja se slažem virus,formatiranje.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
WD HDD My book problem

Eto to se dogadja kad se ne koristi zastita ili se ne zna radit sa sigurnosnom alatima ili se koriste sigurnosni programi  tj antivirusi koji ne valjaju kao AVG recimo pa sad se znoji, mozes probat instalirat Aviru Free pa skenirat taj hard i jos napravi skeniranje s Malwarebites Anti-malware pa mozda  se i izvuces!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WD HDD My book problem

Pozdrav svima i čestit Božić...

Eto krenuh ja na Božić pogledat neki film koji imam na WD HDD 640gb, kad ono moj laptop ne prepoznaje vise  taj disk a radio je super normalno do sada, star je dva mjeseca...

Naime, samo blinka svijetlo plavo koje naprijed ima i to je to, vise ga ne vrti onako, tj nista se ne događa...Moje skromno i laičko mišljenje je da je možda napajanje otišlo...ne znam...

Ako netko bilo što zna o tome , i ako ima volje zamolio bih ga za neki savjet, uputu, mišljenje...eto puno hvala

MujagaWudakhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice