Vraćanje particije

poruka: 4
|
čitano: 2.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vraćanje particije
pitanje

jedan moj prijatelj je formatirao d particiju i sada mu ju ostala c na kojoj je ostao windows?

može li se kako vratiti ta particija, tj. da se vrate svi podaci koji su bili prije formatiranja? nakon farmatiranja nije ništa dirao na toj particiji, ostala je kakva je bila, nije ništa na nju kopirao ni slično, niti defragmentirao.

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vraćanje particije

http://ezinearticles.com/?Approaches-To-Data-Recovery-After-Formatting&id=591844 članak koji opisuje proces i linkovi na sajtove sa programima. Nisam ništa osobno testirao pa nemam pojma jel to upoće tako radi, ali zašto ne probat?

17 godina
Vraćanje particije

Ja sam osobno bio testirao bar 60% programa kad sam roknio svoju i nijedan mi baš nije palio (ili ne nađe fajlove, ili izbaci error da je corruptana particija) osim FileScavangera pa predlažem da ga malo guglaš ili iskoristiš "druge opcije za nabavku istog" pa probaj s njime.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vraćanje particije

Probaj i sa Paragon Disk Managerom....

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice