USB hardovi spori

poruka: 9
|
čitano: 2.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
USB hardovi spori

pozdrav.
evo imam ovaj hard od 2 tb http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240 i ovaj http://www.technomax.hr/detalji_proizvoda.4ce0e548a1bf4bcd8b11155caf91c41e.hdd-pqi-externi-h550-320gb-2-5-usb-2-0-white.aspx i oba dva imaju iste brzine dok testiram. čudno mi to kaj oba dva imaju baš iste brzine i sporo mi je to. npr. kopiral sam muziku (300 i neke sitno gb) i kopiralo mi je po 15 mb/s, tak je pisalo barem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
USB hardovi spori

te sitne datoteke i kopira sporo,probaj kopirati neki hd film ili image od neke igre od par GB.

tih 30-ak MB je ok za usb 2.0

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: USB hardovi spori

kopiral sam image od igrice od 8 gb i išlo je po 25-30 mb i onda sam jućer neke napravil kaj je išlo to po 40-50 čak i 60 mb/s na oba dva harda. ne znam ni sam kak xD. i onda restartam komp i opet sve po starom
EDIT: ovaj hard od 2 tb je USB 3.0, a onaj od 320 gb je 2.0 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 19:40 (overlord666).
17 godina

Spor USB. Nadam se da spajaš s Y USB kabelom kako bi ti diskovi imali dovoljno struje.

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
16 godina

-nemaš USB 3.0 kontroler, za 2.0 je brzina cca 30MBs (na hdtune je OK).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
USB hardovi spori

Y USB kablom se spaja ovaj od 320 gb, a ovaj od 2 tb ima svoj adapter i na hardu ima usb 3.0 priključak i iz njega ide u 2.0 i spajam u komp. oba dva harda imaju istu brzinu. al na kutiji od toga harda od 2 tb piše da je duplo brži od 2.0 usb-a. ovaj od 2 tb ima 7200 rpm i ovaj u kompu mi isto ima tolko al taj u kompu ima duplo brže kopiranje, a ovaj od 320 gb ima 5400 rpm. ne kužim kak onda mogu imati istu brzinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
overlord666 kaže...

Y USB kablom se spaja ovaj od 320 gb, a ovaj od 2 tb ima svoj adapter i na hardu ima usb 3.0 priključak i iz njega ide u 2.0 i spajam u komp. oba dva harda imaju istu brzinu. al na kutiji od toga harda od 2 tb piše da je duplo brži od 2.0 usb-a. ovaj od 2 tb ima 7200 rpm i ovaj u kompu mi isto ima tolko al taj u kompu ima duplo brže kopiranje, a ovaj od 320 gb ima 5400 rpm. ne kužim kak onda mogu imati istu brzinu

taj u kompu ima 2x brže kopiranje jer je spojen sa sata,što se ne može uopće uspoređivati sa usb-om.

te tvoj prenosne diskove koči usb,ja imam stari disk od 160 gb koji sam stavio u ladicu sa e-sata konektorom i brzine su oko 60-70mb pisanje i čitanje,nekad i više zavisi od toga što kopiram.

uglavnom imam lošiji disk od tvojih u ladici a brže mi kopira kad prenosim nešto jer spajam na e-satu.

Mrzim cheatere iz dna duše
17 godina
USB hardovi spori

kopirat preko usb 2.0 nemožeš brže od 30ak MB/s i da se na trepavice postaviš, tako da pst ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ah. dobro dečki, hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice