Toshiba 500gb externi disk problem sa prostorom

poruka: 7
|
čitano: 2.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz
Znaci kupila sam novi externi hard i bio je u FAT32 , convertirala sam ga u NTFS i sve O.K.
Prilikom brisanja nekih fajlova sa njega, konkretno filmova ne prikazuje mi stvarni kapacitet diska vec onaj prije brisanja , probala sam iskljuciti pa ponovno ukljuciti, ali ne pomaze. Samo kad ga formatiram prikazuje tocnu vrijednost diska. Imam Vistu ako to ima kakve veze.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Toshiba 500gb externi disk problem sa prostoro

-Recyclebin?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Hvala, nisam ni pomislila na rb, u svakom slucaju hvala
16 godina
neaktivan
vatric kaže...

Pozz
Znaci kupila sam novi externi hard i bio je u FAT32 , convertirala sam ga u NTFS i sve O.K.
Prilikom brisanja nekih fajlova sa njega, konkretno filmova ne prikazuje mi stvarni kapacitet diska vec onaj prije brisanja , probala sam iskljuciti pa ponovno ukljuciti, ali ne pomaze. Samo kad ga formatiram prikazuje tocnu vrijednost diska. Imam Vistu ako to ima kakve veze.

E molim pomoc oko konvertiranja moj externi je isto fat32  i onda mi cesto se desava da se pojavi : File is too large ! To me živcira pa ako neko moze pojasniti kako se to konvertira ili kako da rijesim taj problem bio bih mu zahvalan =)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

E molim pomoc oko konvertiranja moj externi je isto fat32  i onda mi cesto se desava da se pojavi : File is too large ! To me živcira pa ako neko moze pojasniti kako se to konvertira ili kako da rijesim taj problem bio bih mu zahvalan =)

Desni klik na ikonu harda, odaberi FORMAT, pod File system odaberi NTFS, klikni START i to je to.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina

(Ivo) -traže konvertiranje, ne formatiranje... nije baš isto ako su gore podatci... Namigiva

-upute ili ukratko convert x: /fs:ntfs ..x= slovna oznaka diska koji konvertitamo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

(Ivo) -traže konvertiranje, ne formatiranje...

Sad tek vidim:(

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice