Evo ja otvaram ovu temu posto imam dosta problema vezane uz eksterni hard disk.
Sada imam problem taj da kad prebacim filmove na disk prekopcam disk na dvd i uopce nece prepozna HDD.
Ako tko ima odgovor na to pitanje molim vas da odgovorite.
Evo ja otvaram ovu temu posto imam dosta problema vezane uz eksterni hard disk.
Sada imam problem taj da kad prebacim filmove na disk prekopcam disk na dvd i uopce nece prepozna HDD.
Ako tko ima odgovor na to pitanje molim vas da odgovorite.
Vjerojatno usb priključak na dvd playeru nema dovoljno struje da pokrene externi hard.
EDIT:
Za svaki slučaj provjeri dal ti je taj externi hard formatiran u FAT32 datotečnom sustavu jer dosta uređaja ima problema sa prepoznavanjem diskova formatiranih u NTFS sustavu.
Da baš mi je prijatelj tako rekao da nema dovoljno struje da pokrene disk,ali kad ga ustekam nesto pise da ga ne moze ucitati u NTFS tipu tako nesto pise a ja kad idem formatirati u drugim formatu znaci u FATpiše Windows was unable to complete the format.
imam externi pqi 320 gb i do danas je super radio ali veceras vemo sporo je radio i pustio sam ga da se formatira u NTSF ali nece nikako ,proba i na laptopu i na desktopu (oba imaju win7)nece nikako ,promenio sam i usb kabl ali nece,onda probam u exfat i formatirao se ,zatim probam u ntsf i opet nece ,pa bih molio za pomoc ako neko zna da pomogne,hvala unapred!
jeli mozes spremati podatke na njega cini mi se da sam imao slican problem!
jeli mozes spremati podatke na njega cini mi se da sam imao slican problem!
mogu da spremam samo ako je formatiran u exfatu ali i to spremanje veoma sporo radi jedan zip od 1,5 mb ok 30sekundi ,e sad sam ga ostavio celu noc da windows popravi file system erors i bad sectors i kad ujutro kaaze popravljeni su neki fajlovi koji su uzrokovali probleme i pustim ga opet da se formatira u NTSF I OPET NECE lampica trepce a nista se ne desava stvarno neznam sta da radim!
kako si formatirao s nekim programom ili obicno?
a taman sam jucer nasao taj program, sad cu probati formatirati
kako si formatirao s nekim programom ili obicno?
sa onim od win7 !
provaj s otime programom sto sam ti dao meni je pomogao
provaj s otime programom sto sam ti dao meni je pomogao
probao sam u ntsf dva puta ,prvi put kaze cannot format disk is write protect a drugi put kaze error canot format disk ,pa sad cu da probam u fat32!
ok probaj pa mi javi ali cini mi se da ti disk ima neku zastitu da ga ne mozes formatirati tako nesto malo proguglaj pa vidi sta je to!
ok probaj pa mi javi ali cini mi se da ti disk ima neku zastitu da ga ne mozes formatirati tako nesto malo proguglaj pa vidi sta je to!
nema druze nikakvu zastitu sto puta sam ga dosad formatirao ali izgleda da se nesto sjebo evo nece ni u fat 32 sat vremena i nista se ne desava sutra ga vracam na posao nek mi daju nov!
ok, ako tko imaj jos problema neka objasni promlem!!!