Storage server kuciste-preporuka

poruka: 4
|
čitano: 2.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Ovak trebam neko kuciste u koje mogu strpat minimalno 3tb diskova,znaci 3x 1tb , pozeljno 5 ladica=5 diskova..

To bi bio samo storage sa kojeg bi spojio diskove u pc..

Znaci kuciste sa napajanjem da u njega tutnem 5x 1tb i uzivam..

Nesto tipa OVOG samo neznam dal tu mogu obicni bilo koji diskovi,jer imam priliku kupit,no neznam dal mogu unutra bilo koji 3.5" diskovi ili bas moraju bit njegovi orginal

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Storage server kuciste-preporuka

To ti se inače zove NAS (network attached storage). Potraži u ADMu/Protisu... pod tim nazivom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran
RE: Storage server kuciste-preporuka
Sum_of_all_fears kaže...

To ti se inače zove NAS (network attached storage). Potraži u ADMu/Protisu... pod tim nazivom.

Netreba bi da se spaja na net,takvih sam nasao puno, al preeeskupo, znaci kao obicna ladica za 5hdd sa vlastitim napajanjem za diskove...

15 godina

Ti ciljaš na ovo.

Ali sve te i slične stvari imaju svoju cijenu, i ona nikad nije baš mala, relativno, ali za kućne korisnike je to obično veliki izdatak.

Ali kod nas u ponudi jednostavno nešto drugo nisam uspio naći. Međutim imaš na PM nešto što bi ti moglo biti odlično, pod uvjetom da je stvarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice