Sta uciniti po pitanju SSD ?

poruka: 3
|
čitano: 1.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako kolege .. Mozda su neki od vas vidjeli da prodajem 500GB HDD , a to je u svrhu kupovine SSDa :)

Pa ovako me zanima i imam pitanja i molim komentare i preporuke !

Znaci uzeo bih SSD do MAX 1200kn .. novi naravno .. Pa bih molio vasu preporuku neku ! Dal uzet 2x60GB, dal uzet 1x32GB + 1x60GB il uzet 1x120GB ? Uzmite u obzir da blago receno nemam pojma sa SSDovima jer nisam dosad nikad s njima radio pa budite blagi i molio bih da mi navedete razloge sta mi se i zasto isplati uzet ? Koje mogu stavit u RAID 0 te dali uopce moj laptop ( Acer 7552G, podrzava 2xSSD ) ? Ali molim zaista da uzmete u obzir ono bestbuy do 1200kn jednu od ovih gore kombinacija ! Hvala :)

P.S. Znam da ce vam mozda zvucat ovih 1x32GB + 1x60GB cudno, no volio bi proc sto jeftinije a i zamislio sam da ovih 32GB imam za winse i programe a ovih 60 za igre i te vece stvari pa se izjasnite .. naravno SAMO ako se to uopce moze spojit u RAID0 ta 2, jer inace ne dolaze u obzir :)

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 21:47 (fakEEE).

0 1 hvala 0
16 godina

Pogledaj, dal na laptopu imaš mjesto za dva HDD/SSD-a ili samo jedan, ako imaš samo jedan onda si osuđen ja jedan disk, ako je takva situacija, onda ti preporučavam jedan SSD od 120 Gb, cjene su im do 1500 kn, samo pazi da ti to ne bude premalo prostora, je ne bih volio bit osuđen na "samo" 120 Gb prostora, i još jedna napomena, odustani od RAID-a u laptopu, mislim da to ćak nije ni izvedivo!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice