SSD za eMachines G725 - preporuka

poruka: 2
|
čitano: 2.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SSD za eMachines G725 - preporuka

Pozdrav kolegice i kolege,

navedeni laptop ima dodatni utor za hdd pa bih ugradio ssd za boot-anje windowsa, a postojeći ostavio za podatke/backup. Obzirom da nisam baš pratio ssd tematiku, a par recenzija i povratnih mišljenja korisnika pojedinih, meni zanimljivih, modela na hr tržištu ne ulijevaju mi povjerenje u navedenu tehnologiju ( drugim riječima, izrazita nepouzdanost bez obzira na proizvođača ), bio bih zahvalan na preporuci modela sa sljedećim karakteristikama:

1. cijena do 800 kn

2. pouzdanost

Također, G725 nema podršku za SATA3 sučelje, a nisam siguran kako je to riješeno sa SSD-om ako se priključuje na prethodnu generaciju SATA (HDD imaju jumper..)

Zahvaljujem na odgovorima unaprijed..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: SSD za eMachines G725 - preporuka
ferovca1 kaže...

Pozdrav kolegice i kolege,

navedeni laptop ima dodatni utor za hdd pa bih ugradio ssd za boot-anje windowsa, a postojeći ostavio za podatke/backup. Obzirom da nisam baš pratio ssd tematiku, a par recenzija i povratnih mišljenja korisnika pojedinih, meni zanimljivih, modela na hr tržištu ne ulijevaju mi povjerenje u navedenu tehnologiju ( drugim riječima, izrazita nepouzdanost bez obzira na proizvođača ), bio bih zahvalan na preporuci modela sa sljedećim karakteristikama:

1. cijena do 800 kn

2. pouzdanost

Također, G725 nema podršku za SATA3 sučelje, a nisam siguran kako je to riješeno sa SSD-om ako se priključuje na prethodnu generaciju SATA (HDD imaju jumper..)

Zahvaljujem na odgovorima unaprijed..

Što se brandova tiče, nemoj uzimati OCZ-ove jer imam iskustva s njima i nisu baš pouzdani. Preporučujem ti Kingston ili Corsair. Ovaj Kingstonov od 64 GB je SATA2, i malo premašuje tvoj budžet, ali zato ima dosta dobre recenzije. Alternativno, ovaj Corsair je jeftiniji, ima kapacitet od 60 giga i ulazi u tvoj budžet, a ima i dobre recenzije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice