- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi na tvom mjestu dodao tih 40kn i kupio green.
još neko?
WD u svakom slucaju, a pogotovo u ovom jer se vrti na 7200, za razliku od 5400 kod F2. Ako uzmes Samsunga, nijednih 40kn neces vise zaliti kao ovih. Razlika u brzini je nebo i zemlja, a i duplo vise cachea (64 vs 32mb) ce pripomoci jos i vecim performansama. Da je razlika u cijeni jos i veca, svejedno bi se vise isplatilo uzeti WD. Neces se razocarati...
nisam siguran baš da WD ima 7200, mislim da je to neka greška na njihovoj stranici, ok 2 glasa idu WD-u tako kupujem njega, hvala.
WD-ofc.
Kupio nakraju WD Green, ja zadovoljan. Pa i nije tako spor, al je tih i hladan (oko 30oC). Hvala
Hmm nisam baš čuo dobre stvari oko tog Greena od 1TB...
Ja imam od 2TB s njim sam zadovoljan iako sam prvotno htio uzeti samsung F4 Eco Green koji je noviji i bolji no rasprodan je.
Ja se nadam da kod mene nebu bilo problema, ugl na njega idu samo pjesme i filmovi, valjda ih neće pogubit.
Ja se nadam da kod mene nebu bilo problema, ugl na njega idu samo pjesme i filmovi, valjda ih neće pogubit.
Ima mi frend taj green 1TB
radi odlicno, nema nikakvih problema.
imam i ja 1tb green i odlican je,ali nikako nemojte drzati OS na njemu
radit ce,ali ne kako bi trebalo
meni je os na wd blue, a samsung f1 i wd green će mi služit za storage.
Na pcekspertu očito imaju neke informacije o tome da hrpa wd green-ova dolazi na servis, svakakvih vrsta.
Jedan je lik spušio 800GB podataka (i would be pissed off). I navodno Greenovi imaju loš feedback dok Black serija ima dobar feedback hmm.
Vele da su za sada samsung i hitachi najpouzdaniji, no opet WD je kupio Hitachi-a XD.
Na pcekspertu očito imaju neke informacije o tome da hrpa wd green-ova dolazi na servis, svakakvih vrsta.
Jedan je lik spušio 800GB podataka (i would be pissed off). I navodno Greenovi imaju loš feedback dok Black serija ima dobar feedback hmm.
Vele da su za sada samsung i hitachi najpouzdaniji, no opet WD je kupio Hitachi-a XD.
Puh imao sam jednog samsunga i popusio sam 400GB podataka .
Sad imam Hitachija i besprijekoran je do sad.