Samsung F1 (Smart Event)

poruka: 5
|
čitano: 3.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung F1 (Smart Event)

Iman problem sa Samsung F1 640GB diskom, prilikom dizanja računala prijavljuje mi Smart Event na jednom od dva disk, pa me zanima dali se to može nekako otklonit (formatiranjem dotičnog diska) ili nekom drugom metodom. Ako možete i neke programe za diagnostiku diska navest bio bih zahvalan, da provijerim dali je ured disk. Malo sam surfa netom i vidio da je problem malo veći, kao treba zamjena diska, disk je star 3 mjeseca pa mi nije jasno da je već otišao na vječna lovišta.

Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

Pozdrav

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Samsung F1 (Smart Event)
Vakaka kaže...

Iman problem sa Samsung F1 640GB diskom, prilikom dizanja računala prijavljuje mi Smart Event na jednom od dva disk, pa me zanima dali se to može nekako otklonit (formatiranjem dotičnog diska) ili nekom drugom metodom. Ako možete i neke programe za diagnostiku diska navest bio bih zahvalan, da provijerim dali je ured disk. Malo sam surfa netom i vidio da je problem malo veći, kao treba zamjena diska, disk je star 3 mjeseca pa mi nije jasno da je već otišao na vječna lovišta.

Novi diskovi imaju tendenciju odlaziti tako rano - malo citas po Internetu i vidis zapravo da je velik broj diskova koji pocnu propadati ili se posve pokvare upravo negdje u trecem mjesecu koristenja. Uglavnom, napravi backup svega važnog s tog diska jer je pitanje koliko ce jos izdrzat. BTW o kojem konkretno "eventu" se radi? Skini HD Tune pa daj screenshot kartice Health.
17 godina
RE: Samsung F1 (Smart Event)
mbaksa kaže...
Vakaka kaže...

Novi diskovi imaju tendenciju odlaziti tako rano - malo citas po Internetu i vidis zapravo da je velik broj diskova koji pocnu propadati ili se posve pokvare upravo negdje u trecem mjesecu koristenja. Uglavnom, napravi backup svega važnog s tog diska jer je pitanje koliko ce jos izdrzat. BTW o kojem konkretno "eventu" se radi? Skini HD Tune pa daj screenshot kartice Health.
 Hvala na brzom odgovoru, pošto sam trenutno na poslu nemogu to napravit ali čim stignem doma javim se.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
Samsung F1 (Smart Event)

b8 unknown attribute failed.

to mi prikaže kao problem, samo neznam šta je to.

b8 failed b8 failed
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 17:17 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung F1 (Smart Event)

Hmm nazalost tebi disk odlazi,pitanje je vremena kada ce  stat, radi backup i odi ga na garanciju zamijenit!

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice