WCD WD Scorpio Blue 640 hdd mi bios prepoznaje, no u winsima ga nikako nemogu inicijalizirat, tj. nemoguće ga je formatirati ili instalirati išta na njega. Probao preko usb-a, preko sata2 na matičnoj, no nemogu ga nikako "oživjeti", a star je samo godinu dana, za popiz.., pošto je bio u lapu kupljenom u trgovini koja je u stečaju, nemogu ga reklamirat. Ima li tko kakav daljnji savjet kako ga oživit!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
necu ti dat savjet kako da ga ozivis, jer vjerojatno i ne mozes, ali cu ti dat savjet kako da ostvaris garanciju.
pogledaj medju papirima od laptopa (racun i garancija) tko je firma uvoznik samog laptopa (a tih je tek par u RH), i direktno kontaktiras njih radi ostvarivanja garancije. mozda neces moc otic u ducan di si kupia laptop, pa njima ostavit da se brinu o svemu, ali ces svejedno moc ostvarit garanciju. da si navea o kojem je laptopu i firmi rijec, mozda bi bilo lakse, ali u papirima (garantnim) gotovo sam siguran da ne stoji ta firma...
Laptop je ACER 5750G kupljen prošle godine u 04. mjesecu u trgovini KONIKOM d.o.o., Osijek, koja je nažalost od prije 2 mjeseca u stečaju i zatvorene su sve poslovnice. Nadam se samo da ću uspjeti naći račun i garanciju jer sam se slio pa mi je dosta papira ošlo u k.... lol
bojim se da bez racuna i garancije nebi pomoglo ni da konikom radi, a kamoli ovako... s tim papirima ces garanciju moc ostvarit...