Koristim hp pavilion dv9000 sa windows vista 64 bit
Nedavno sam zbog kvara na hard disku morao reinstalirat windowse. Sve drivere sam nasao tj barem sam tako mislio. Kad mi je zatreba cd dvd rive neki dan vidim ne radi mi. otvar mi vrata radi mu svjetlo cak se i okrene par puta i onda stane. pogledam u Computer nema ikonice za opticki disk. Otidem u device manager nema ga ni tamo . trazio sam drivere po netu na google-u kojima me uputio prema nekim softverima za update drivera i tu me pratila nesreća. trazio po hp ovim stranicama isto nista. gleda sam i po forumima od hp i jedino naisa na stranicu http://h30434.www3.hp.com/t5/CD-DVD/Read-this-for-CD-DVD-Drive-with-burning-missing-drives-not/td-p/134535 po kojoj sam pratio upute i opet nista. Cak sam i bios update-a i stavlja u default. Ok sad znam da mi radi ali ga windows ne prepoznaje. Ako ima bilo tko kakv savjet kako mi pomoci hvala.
I jos nesto sto mi je jako cudno prilikom koristenja software za update drivera imenom driverrobot ne pitajte kako sam dosa do full verzije ali jesam software mi kazao kako mi je driver update-an znaci software ga je prepozna lai windows nije cudno malo ha????
Iz softwara sam sazna da je cd dvd drive device ovaj WD Virtual CD 070A USB Device ; i Pioneer DVDRW DR-KD08HB ATA Device.
Pjma nemam sta da radim ?????