Problem sa Toshiba HDD2190 zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa Toshiba HDD2190

Imam problem sa navedenim diskom , a to je da ga BIOS cita cak i Windows 7 ali kad probam kreirat particiju ili formatirat nema sanse ...

Probao sam ga formatirati preko DOS-a , Backtracka 4 , WIN 7&XP , ali nista ...

Jel ima ko ideju kako bi ga mogao preformatirati i napravit particiju da mogu skinut neke podatke s njega ...

molim bilo kakvu pomoć ... Plač

Nije moguće da nitko nema nikakvu ideju !?!?!???

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 23:18 (radoznali81).

0 0 hvala 0
17 godina

čuj ako pravilno radiš, a ne možeš formatirati s win ili dr. programima, a dosad je radio te nemaš virus - pokvario ti se disk

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 10:33 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa Toshiba HDD2190

i ja mislim tako nekako ... s cime da probam viruse potrazit s obzirom da u nijednom OSu ne mogu skenirat HDD ....

17 godina

probaj bootat avira rescue cd, ili neki od alata sa Hiren's boot cd, pa formatirat

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Avira AntiVir Rescue System is a Linux-based application that allows accessing computers that cannot be booted anymore. Thus it is possible to: repair a damaged system, rescue data, and scan the system for virus infections

Gdje ti ovdje vidis mogucnost formatiranja diska??????

:)
17 godina
logic kaže...

Avira AntiVir Rescue System is a Linux-based application that allows accessing computers that cannot be booted anymore. Thus it is possible to: repair a damaged system, rescue data, and scan the system for virus infections

Gdje ti ovdje vidis mogucnost formatiranja diska??????

hehe, you again, napisano je da nemoze bootat jer možda virus, i spasit podatke a avira služi baš za to, bootanje kada to virus neda windowsima, pa ako ima virus fino ga makne, spasi podatke, i onda ga s necim drugim preformatira

17 godina
neaktivan

"probaj bootat avira rescue cd, ili neki od alata sa Hiren's boot cd, pa formatirat".

Ovdje pise da moze formatirati sa avira rescue cd. Koji si ti znalac.

I koji to virus onemugucava formatiranje u dosu ili pomocu backtraca ????????????????

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:50 (logic).
17 godina
logic kaže...

"probaj bootat avira rescue cd, ili neki od alata sa Hiren's boot cd, pa formatirat".

I koji to virus onemugucava formatiranje u dosu????????????????

gdje to ovdje?

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
logic kaže...

gdje to ovdje?

Mala lekcija iz tvog jezika ma koji to bio. Ili znaci da moze ili jedno ili drugo. U tvom slucaju prvo ne moze pa je ili nepotrebno/pogresno. Ili avira pa format ili hirens pa format. Sam reci sta moze od tog dvoje. I ovo je zadnje objasnjavanje u cemu si pogrijesio. Ispravicu te a neka se drugi smiju tvom znanju ;)

I ne rec emi koji to virus radi pod dosom, windowsima i linuxu ;)

17 godina
logic kaže...
mind_challenge kaže...
logic kaže...

gdje to ovdje?

Mala lekcija iz tvog jezika ma koji to bio. Ili znaci da moze ili jedno ili drugo. U tvom slucaju prvo ne moze pa je ili nepotrebno/pogresno. Ili avira pa format ili hirens pa format. Sam reci sta moze od tog dvoje. I ovo je zadnje objasnjavanje u cemu si pogrijesio. Ispravicu te a neka se drugi smiju tvom znanju ;)

I ne rec emi koji to virus radi pod dosom, windowsima i linuxu ;)

1.Avira, pa format sa nekim od Hirensovih alata

2.Samo se tebi mogu smijati

3. Eto ako bas hoce neka proba sa DBAN formatirat

4. Nisam rekao da je virus, autor je rekao da hoce provjeriti ima li virus, pa sam napisao da ako nemoze bootat da proba sa Avirom

17 godina
neaktivan

offtopic...

a da se vas dvojica odete svađat nekam drugamo?

1 0 hvala 0
17 godina
Bugy kaže...

offtopic...

a da se vas dvojica odete svađat nekam drugamo?

to njemu reci, sta god ja napisem on lupi neku glupost, prijavi nas obadvoje ako hoces, i da neka admin obavezno pobrise i moje i njegove postove, pa tako i ovaj, evo cak su ih i sam prijavit

17 godina
neaktivan

Čitam, i vidim da želite pomoći,i znate... ali vaša prepucavanja su neprobavljiva...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice