Problem s przilicom

poruka: 5
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s przilicom

Evo ovako, prije nekoliko dana dobio sam komp sa popravka s novom przilicom. Prvi dan sve super radi, drugi dan takodjer sve super, medutim, sada (cetvrti) nece da cita ni cd-ove ni dvd-ove. na device manageru pise da sve worka properly... nemam pojma sad sta to moze bit... ima li to ikakve veze sa bus, ethernet i ide (?) driverima? to je jedina stvar koju sam instalirao izmedu normalnog i problematicnog djelovanja przilice. moze li daemon tools ikako utjecat na przu (ne vjerujem jer sam DT koristio godinama prije ovog bez problema)? Pomagajte, molim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s przilicom

da. može se dogoditi zbog drivera, meni sata pržilice nisu dobro radile na ploci pod IDE modom i driverima za njega, dok nisam stavio AHCI mod i instalirao drivere za njih... vidim da si ti dirao IDE drivere

AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

ej, hvala na brzom odgovoru. najvjerojatnije onda da sam ih 2 puta instalirao pa da to uzrokuje probleme. dakle sto preporucas da radim? uninstaliram pa ponovno instaliram IDE drivere? ako da, molim te kazi mi kako se to radi :P

17 godina
minko kaže...

ej, hvala na brzom odgovoru. najvjerojatnije onda da sam ih 2 puta instalirao pa da to uzrokuje probleme. dakle sto preporucas da radim? uninstaliram pa ponovno instaliram IDE drivere? ako da, molim te kazi mi kako se to radi :P

moja preporuka je da pobrises drivere od maticne i instaliras one na kojima ti je przilica radila kako treba (mozes probati i s novim ponovo ali se moze dogoditi da zbog neceg prave problem s przilicom, uz pretpostavku da je ona u redu)

brisanje drivera radis tako da odes u control panel i tamo u ih pobrises u add/remove
AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 12:51 (igy).
16 godina
neaktivan
Problem s przilicom

Jep, IDE driver je bio problem. Sad je sve za 5! Igy care hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice