Evo ovako, prije nekoliko dana dobio sam komp sa popravka s novom przilicom. Prvi dan sve super radi, drugi dan takodjer sve super, medutim, sada (cetvrti) nece da cita ni cd-ove ni dvd-ove. na device manageru pise da sve worka properly... nemam pojma sad sta to moze bit... ima li to ikakve veze sa bus, ethernet i ide (?) driverima? to je jedina stvar koju sam instalirao izmedu normalnog i problematicnog djelovanja przilice. moze li daemon tools ikako utjecat na przu (ne vjerujem jer sam DT koristio godinama prije ovog bez problema)? Pomagajte, molim!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da. može se dogoditi zbog drivera, meni sata pržilice nisu dobro radile na ploci pod IDE modom i driverima za njega, dok nisam stavio AHCI mod i instalirao drivere za njih... vidim da si ti dirao IDE drivere
ej, hvala na brzom odgovoru. najvjerojatnije onda da sam ih 2 puta instalirao pa da to uzrokuje probleme. dakle sto preporucas da radim? uninstaliram pa ponovno instaliram IDE drivere? ako da, molim te kazi mi kako se to radi :P
ej, hvala na brzom odgovoru. najvjerojatnije onda da sam ih 2 puta instalirao pa da to uzrokuje probleme. dakle sto preporucas da radim? uninstaliram pa ponovno instaliram IDE drivere? ako da, molim te kazi mi kako se to radi :P
Jep, IDE driver je bio problem. Sad je sve za 5! Igy care hvala