imam hard disk koji se priključuje na usb pa na windowsu xp ga očitaje a na windowsu 7 neće pa dali je do drajvera
pa ako možete mi pomoći oko drajvera za windows 7
a može li biti do kabla orginalnoga
zynith
HDD Ext CnMemorv 2.5 320gb
imam hard disk koji se priključuje na usb pa na windowsu xp ga očitaje a na windowsu 7 neće pa dali je do drajvera
pa ako možete mi pomoći oko drajvera za windows 7
a može li biti do kabla orginalnoga
zynith
HDD Ext CnMemorv 2.5 320gb
hoćeli mi itko probati pomoć oko drajvera
tražio sam ih i nigdjer nisam našao
pomoć pliz
...Inace Windows 7 bi ti trebao sam "skinuti" drivere!
Skinuti sam namjerno stavio pod navodnike jer sam se neki dan uvjerio da Win 7 "skida" tj instalira drivere za moj USB stick iako je net bio istekan!
Vjerovatno je rijec o losem piratskom OS-u!
Skini si odavde orginalni windows 7 instalacijski DVD i radit će.
Instalirat ga valjda znaš.
nije piratski nego orginal samo što je isključen windows update može li to biti problem
moze to bit problem
takoder ako ti i nakon toga nebude radilo imas negdje u opcijama namjestit da ti trazi nove drivere, meni se znalo dogodit tamo defaultu to nije bilo postavljeno
znači najbolje da uključim windows update i da sad skini drajvere
iskljuci disk ukljuci update i onda stavi disk
napravio sam sve i sta stav kaže da otklonim probleme ja otklonim i očitaga 10 puta i nakon toga isto se pojavi kao na slici ispod
to mi se dešava na windows 7 a na windows xp radi odlično svaki put ga očita i bez skidanja drajvera
evo slike
jel uopce pisalo da trazi driver?
Idi desni klik na my computer (computer) pa Manage i onda na Devince Manager i tu nadi taj disk (obicno bude zuti usklicnik)
Klikni na njega desni klik i Update driver, nakon toga stavi prvo to da automatski potrazi drivere preko interneta
onda klikni na tu ikonu sta ti je na slici pa idi na propertes pa na hardware i tu klikaj na drivere i update
prema tome bi trebalo sve bit u redu a ti kazes da nije?
jesi probao druge usb portove? probaj one iza kompa
jesam sve očita ga 2 do 3 puta
a bio je na servisu baš zbog toga problema i rekli su da je sve u redu sa diskom
probao sam ga na windows xp iso kao na windows 7 pa sad neznam do čega je problem
sve je sređeno problem je ipak bio do mojih windowsa