Ovako instalirao sam windows na participaciju od c diska jer sam je napravio posebno za windows,a kad sam ga ponovo instalirao nisam pazio na koju participaciju cu ga instalirat,a na toj sam imao mnogo vaznih podataka,i sad me zanima kak da ih vratim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ne znaš kako funkcionira HDD, bolje ne diraj HDD.
Odnesi ga u HelpDisk i moli boga da ti nešto mogu vratiti.
Preko adresa koje su pregažene drugim podatcima, nema šanse da išta izvučeš.
da proba sa programima sa hirens boot cd-a?
ovo za pregaženo se slažem
MiniPE ima mnogo bolju kolekciju softwarea od Hirena, IMO...
Ako proba i izgubi sve, sam je kriv, ovo je samo naš prijedlog...
Vratio sve, ili izgubio sve, sam kriv...
MiniPE -> recovery software.
Ovo je moćan alat za vraćanje podataka nakon formatiranja, ali u besplatnoj verziji vraća samo 1 GB podataka.
Mislim da je to nemoguće .
I ovaj je besplatan, samo vraća do 1 GB.
Dobro je kod njega što možeš vidjeti koje podatke može vratiti i sam odabereš koje želiš (npr. samo određene slike, video datoteke itd.)
I ovaj je besplatan, samo vraća do 1 GB.
Dobro je kod njega što možeš vidjeti koje podatke može vratiti i sam odabereš koje želiš (npr. samo određene slike, video datoteke itd.)
znam da je besplatan, 1 gb i nije tako malo..a i u free verziji je potpuno funkcionalan
nisam čuo za njega pa pitam dal imaš osobno iskustvo s njim,kad je podbacio neki drugi alat,a ovaj ti je uspio vratiti podatke?
Nemam iskustva sa recovery alatima, još nikad nisam slučajno formatirao disk.
Uvijek prije brisanja promislim da li mi treba to što namjeravam obrisati ili ne treba.
A za neke nevažne stvari poput glazbe je besmisleno koristiti recovery alate.
i? sto sada zakljucujes kada ti se zahvalio na odgovoru :D
Ovako instalirao sam windows na participaciju od c diska jer sam je napravio posebno za windows,a kad sam ga ponovo instalirao nisam pazio na koju participaciju cu ga instalirat,a na toj sam imao mnogo vaznih podataka,i sad me zanima kak da ih vratim
Gle...prvo moras imati jos jedan ok HDD + jako puno vremena, zivaca, dobar program i SRECE!
Tako je meni jednom otislo cca 500 GB podataka skupa sa svim obiteljskim slikama, vaznim dokumentima i podatcima da bi na kraju vratio mozda 10% od toga...ostalo je bilo necitljivo ili osteceno.
No obavezno uzmi jos jedan HDD na kojega ces instalirati WIndowse, ukopcaj onda taj HDD sa kojega hoces vratit podatke i oboruzaj se zivcima i sa puno slobodnog vremena te zapamti da sada sto vise radis na tome hardu da su mogusnosti sve manje da dobijes neostecene podatke.
Zalosno sto to moram pricati iz iskustva......zato od onda "backup majka".