Opticki pogon-problem nakon unosa koda regiona

poruka: 6
|
čitano: 1.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nakon sto sam iz neznanja vise puta unio kod regiona moj opticki pogon(LG-GH22NS30) vise ne radi normalno.Da iznesem neke od simptoma:pise bez problema,otvara samo bug-ov dvd i ne bas svaki a inace izbacuje poruku da je umetnuti opticki medij prazan i nudi mi soluciju przenja i izbor softvera za przenje.Cak i kad ga uspijem prevariti da proguta neki film kad ga pokusam pokrenuti pise da plejer ne moze da identificira opticki drajv.Svasta sam cacko al ne ide ako iko zna kako maknuti te kodove regiona plz help and tnx.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Opticki pogon-problem nakon unosa koda regiona

Svaka optika ima bar tri puta dozvolu za mjenjanje regije.

Poslije toga ostaje na zadnjoj promjenjenoj regiji.

Možeš probati updateati Firmeware, no čisto sumnjam da će pomoći.

Nisi trebao dirati ono što ne razumiješ.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
neaktivan

Pokusao sam  tj uradio sam update firmware ali nije pomoglo.Postavio sam ovo pitanje jer smatram da ovde ima kompetentnih osoba koje mi mogu pomoci a ne samo kritizirati.Jedno od rjesenja je i to da ovaj opticki pogon prebacim na drugi racunar i tamo ce raditi bez problema ali mene zanima da li postoji mogucnost ponistavanja kodova regiona i vracanja na defaultni rezim rada.Pokusavao sam sa nekim filtrima ali nije islo.Ako neko ima neki konkretan odgovor ili prijedlog volio bi da ga iznese ovde jer vjerujem da ima mnogo ljudi koji su sto iz neznanja sto nehotice pocinili slicnu gresku i ne razumijem koja furka je proizvodacu praviti ovakve najblaze receno podvale.

0 0 hvala 0
17 godina
MAX L. kaže...

Pokusao sam  tj uradio sam update firmware ali nije pomoglo.Postavio sam ovo pitanje jer smatram da ovde ima kompetentnih osoba koje mi mogu pomoci a ne samo kritizirati.Jedno od rjesenja je i to da ovaj opticki pogon prebacim na drugi racunar i tamo ce raditi bez problema ali mene zanima da li postoji mogucnost ponistavanja kodova regiona i vracanja na defaultni rezim rada.Pokusavao sam sa nekim filtrima ali nije islo.Ako neko ima neki konkretan odgovor ili prijedlog volio bi da ga iznese ovde jer vjerujem da ima mnogo ljudi koji su sto iz neznanja sto nehotice pocinili slicnu gresku i ne razumijem koja furka je proizvodacu praviti ovakve najblaze receno podvale.

To je DVD standard od samog nastanka.

Zašto misliš da će raditi na drugom računalu?

15 godina
neaktivan

Zato sto sam to vec provjerio,radi sigurno i ko ima ovakav problem to mu je jedno od rjesenja mada mislim da mora postojati jos nesto cime se to moze otkloniti.Zamolio sam bez kritiziranja i obeshrabrivanja vec pokusajmo zajedno pronaci modus kako dohakati tom problemu i prizvodacima a moj savjet svima je da uopce ne postavljaju kod jer radi normalno i bez toga.{#}

0 0 hvala 0
17 godina
MAX L. kaže...

Zato sto sam to vec provjerio,radi sigurno i ko ima ovakav problem to mu je jedno od rjesenja mada mislim da mora postojati jos nesto cime se to moze otkloniti.Zamolio sam bez kritiziranja i obeshrabrivanja vec pokusajmo zajedno pronaci modus kako dohakati tom problemu i prizvodacima a moj savjet svima je da uopce ne postavljaju kod jer radi normalno i bez toga.{#}

Ne shvaćaš možda. To je standard.{#}

Postojali su nekad SW za to, ali danas se nitko time ne opterećuje, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio DVD druge regije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice