Najbrži program za kopiranje

poruka: 4
|
čitano: 3.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Zanima me koji ima najbolji besplatni program za kopiranje tj koji najbrže kopira fajlove kad bih kopirao s eksternog na eksterni disk? I koja bi to bila najbrža brzina? Hvala

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja za skoro sve koristim Roadkil's Unstoppable Copier.

Nije nešto brz pretjerano, ali napravi svoj posao...

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Najbrži program za kopiranje
Kora kaže...

Zanima me koji ima najbolji besplatni program za kopiranje tj koji najbrže kopira fajlove kad bih kopirao s eksternog na eksterni disk? I koja bi to bila najbrža brzina? Hvala

Brzina je limitirana sučeljem. Ako je USB 2.0, maksimalno možeš dobiti oko 30 MB/sec. Za to ti ne treba nikakav poseban program.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
Re: Najbrži program za kopiranje
Father_Dougal kaže...
Kora kaže...

Brzina je limitirana sučeljem. Ako je USB 2.0, maksimalno možeš dobiti oko 30 MB/sec. Za to ti ne treba nikakav poseban program.

windows explorer to zna dodatno usporit i zakomplicirat, zato ja koristim teracopy

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice