Kombinacija SSD i HDD

poruka: 6
|
čitano: 6.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kombinacija SSD i HDD
Mogu li se kombinirati SSD disk 120 GB, INTEL 330 Series, 2.5", SATA III i Tvrdi disk 1 TB, WESTERN DIGITAL Caviar Black WD1002FAEX, 3.5", SATA III
Kako bi to radilo i isplati li se?
Cyber Dawg (DJ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kombinacija SSD i HDD
H4x0RCRO kaže...
Mogu li se kombinirati SSD disk 120 GB, INTEL 330 Series, 2.5", SATA III i Tvrdi disk 1 TB, WESTERN DIGITAL Caviar Black WD1002FAEX, 3.5", SATA III
Kako bi to radilo i isplati li se?

-kad radiš salatu, kombiniraš razne okuse, začine, pa čak i boje da bi dobio gurmanski rezultat. Ako se u salati može kombinirati, u čemu se ne može?

Pitanje je što zapravo želiš ili što je pitanje?

-spojiti ih u RAID? ne.

-koristiti? ... da, i sad koristiš razne medije, floppy, hdd, optical, MMC... pa sve do Clouda, NASa.. u čemu je razlika? (brzini, kapacitetu, cijeni..) -moguće ali ne bez konkretnijeg pitanja.

-kao i riječ-termin 'isplativost'. Taxisti se automobil isplati jer njime zarađuje, pekaru se bršno isplati.. tebi se može ispaltiti ako zarađuješ više od uloženog + troškovi.

-dali je potrebno, brže.. to su druge riječi, drugačije značenje pa tako i drugačiji odgovori.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 13:47 (ihush).
15 godina
neaktivan
Kombinacija SSD i HDD

Ako misliš na to hoće li raditi u istom kompjuteru - hoće!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kombinacija SSD i HDD
Nego isplati li mi se više stavljati WD Caviar Black, ovaj tu gore ili Caviar Red ako je razlika 6kn?
Cyber Dawg (DJ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kombinacija SSD i HDD
I Kakav vam je dojam za ovaj intel SSD?
Cyber Dawg (DJ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kombinacija SSD i HDD

Može se kombinirati pomoću Intel Smart Response tehnologije ako si na to mislio. Baci oko na ovaj članak:

http://www.bozzabench.com/Tests/TestView/tabid/95/id/364/currentpage/11/Maticne-ploce-cipsetovi-procesori/Intel-Z77-i-Intel-H77-cipsetovi.aspx

Makar ja bi radije odvojeno koristio SSD za sistem i stvari za koje ti treba brzina, a za slike, filmove i ostali storage materijal koristi HDD.

Što se tiče SSDa ja bi radije išao na Vertex 4 128GB, razlika u cijeni i nije nešto velika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 11:27 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice