Koliko mogu ispržit

poruka: 10
|
čitano: 2.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliko mogu ispržit
pitanje

Pozdrav momci.

Planiram kupit novu pržilicu isključivo za dvd naslove pa me zanima koliko može jedna pržilica ispržit dvd-a dok ne rikne. Koji proizvođač za početak bi bilo dovoljno za informaciju. tnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko mogu ispržit

Heh, teško pitanje.

Onak, računaj negdje oko 500 DVDa od oka, a onda polako počne štucati (kuriti diskove) Namigiva

Ja sam bio najzadovoljniji Plextorom uvijek, no u zadnje vrijeme ne znam ni sam koju bi uboo..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Heh, teško pitanje.

Onak, računaj negdje oko 500 DVDa od oka, a onda polako počne štucati (kuriti diskove) Namigiva

Ja sam bio najzadovoljniji Plextorom uvijek, no u zadnje vrijeme ne znam ni sam koju bi uboo..

Ma daj Plextor je drama skup... ja imam samsungov dvd-rw i dobro me sluzi... mah sta ti kazem neki drugovi se zale na njega, neki ne, neki dizu neki deseti brand do nebesa... mah sta da ti kazem sve je to lutrija zavisi sve od primjerka, svaki je slucaj za sebe... Mada mnogi hvale LiteOn i znam nekoliko ljudi da imaju njihov przac i extra ih sluzi... mada opet sve je to lutrija i zavisi kako ga mucis Belji se.. mada sad svi proizvode kvalitetne przace, ali to je potrosna roba, svaki se poslije nekog vremena, tj. odredenog broja przenja sj**e

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Koliko mogu ispržit

Ja imam neku bljezgariju od przuse od LG-a stara pun kufer i evo brijem da sam prošo s njom već više od 500 komada...

Za 250 znam sigurno da sam spržio jer ti isti stoje u polici pokraj mene ^^

A još ima njih jakooo punooo koje sam spržio a sam bog zna di su

0 0 hvala 0
17 godina
Koliko mogu ispržit

imam pioneer 110 spržilaje oko dvije godine mjesčnospržim nekih 30 kom., imam i par mjeseci LG isto sam zadovoljan i ima dvje godine garnciju, a prži i DVDram

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko mogu ispržit

Ja trenutno imam dvije LiteOn prže i mada je jedna pustila dušu (zbilja s razlogom), stvarno sam zadovoljan. Znate koliko moje oduševljenje mora biti, kad jednu pržu koja je otišla na vijećna lovišta hvalim. Poanta je da sam prije imao Nec (počeo je kurit DVDeve relativno brzo) i Plextor (ni blizu ne vrijedi koliko košta, otkazao je poslušnot na 400-500 DVDeva) i oba su bila daleko gora od LiteOn-a, dakle nije sve ni u imenu. Sve je to lutrija, al ja više sigurno ne igram na Necov i Plextorov broj Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

momci hvala na savjetima inače LiteOn je poznati proizvođač lasera baš za cd i dvd romove a znam da svoje lasere ugrađuje i u linijske uređaje nekih japanskih brandova. Evo zašto pitam: Ja sam imao LG-ovu pržu i sprčkala mi je neke filmove koji nisam više mogao vratit , budući da sam ljubitelj filmova presudio sam joj. Sad imam ASUSA koji čita neke stvari koje LG nije mogao a podržava i Light Scribe mada mi to nije bitno. U odnosu na LG je ASUS je jeftiniji (288 Kn Prije 4 mjeseca ) i dosad je spržio da preciziram 726 filmova od kojih samo dva nisu bila čitljiva zbog loših medija no sad mi se na dvd-ima koje sprži pojavljuju nekakve pukotine kao da dvd puknut ali samo sloj na koji se prži i to isključivo na vanjskom dijelu dvd-a ali samo  na Verbatimu dok sa Traxdatom namam problema . Sad sam u dilemi : da li sam naletio na lošu seriju dvd-ova ili sam na prži " prekoračio " limit. U situaciji koja je sad moram svaki dvd provjeravat a to mi oduzima dosta vremena , E zato pitam . Inače za sad još uvijek radi kao i kad sam ju kupio  pa bih molio ima li neko iskustva sa ASUS-om jer od svih prža do sad mi se pokazao kao najbolja investicija ( odnos cijena -broj sprženih dvd-a ).

pozdrav

17 godina
Koliko mogu ispržit

Pozdraf
Imam čitač i pržilicu od ASUS-a već 3 godine. Nije nimalo štucala i nadam se da ni neće. ASUS je zakon. KUPI.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam LG-evu CD pržilicu koja je u nekih 7 godina rada spržila sigurno preko 1000 medija i još uvik radi ko sat, a šta se tiče DAE brža je od 2 nove DVD pržilice tako da sam pun hvale za LG, iako naravno sve ovisi kako naletiš !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina

Isto ti je dao za nju 200 il 500kn jednako će radt

AMD Athlon X2 4200+ 2.5, 2 GB DDR2, nVIDIA GeForce 7300 GS 512MB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice