i kaj je najvaznije, nema mikro-smrzavanja kad neko pukne na tebe granatu koja te ubije
do sad sam naucio da ce me ubit ona koja mi napravi mikro-freeze jer se dotle ucitava eksplozija i olupina mog tenka
da ne pricam da se u wowsu meni prva bitka nakon ulaska u igru tolko ucitava da vidim brod tek 15-30 sekundi NAKON pocetka borbe, dotle se i najsporiji topovi napune
u cross fire-u mi se tako igra zamrzne na pola sekunde-sekundu kad pokupim novo oruzje dok se ucita njegov model 
nemoram rec kaj to cini gejmpleju kad se oce uzet napunjena puska i pucat umjesto reloadat svoju, i umjesto da nekog upucam, upucaju mene - ZBOG UCITAVANJA 

ssd-i ce sve to promjeniti
nakon naovog lapa preostaje samo jos nac neku bolju net vezu osim wifija da je ping sto manji

. Sad su mi neke stvari dosta jasnije. Uzeo bih u tom slučaju NVMe, ali opet nešto jeftino što se nudi, pošto sam još student i svaka kuna je dobro došla, a onda kasnije kad dođem do nekih para nadogradim i ubacim nešto bolje i brže.
i svima na forumu 

)
?

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!

prije pola godine najeftiniji na nabavi je bio oko 1900 ako se dobro sjecam a sada oko 2100