ali oni imaju visa jednokrano a ti hoces na rate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali oni imaju visa jednokrano a ti hoces na rate?
Ide visa na 6 rata, piše u uvjetima plaćanja!
aha budes isao tamo u poslovnicu, ja gledam za web, sve ok.
aha budes isao tamo u poslovnicu, ja gledam za web, sve ok.
Da, skočim tamo. Vjerojatno već danas popodne
Koji ssd do 550 kn ? Hvala unaprijed .
Koji ssd do 550 kn ? Hvala unaprijed .
15ak kn više: Link
Trion nikako, vjerojatno najsporiji SSD u zapisivanju trenutno.
Samsung EVO 850 je svakako najbolji izbor, eventualno SanDisk Ultra II ako prelazak proračuna proračuna ne dolazi u obzir.
Uzeo bi SSD za laptop gledao sam 120GB Patriot Blaze i 120GB Kingston HyperX Fury. Cijena oba 2 je oko 450 kn, mislim da je kongston bolji, što biste vi preporučili?
Hvala na savjetu
Između ta dva, Kingston je bolji.
jeli puno dati 1000kn za samsung-ov ssd 850 pro 500gb???? neotvoren pod garancijom tu kod nas! hitno!!! koliko vidim najeftiniji je 2000kn?!
jeli puno dati 1000kn za samsung-ov ssd 850 pro 500gb???? neotvoren! hitno!!!
Spusti ga na 700 kn!
jeli puno dati 1000kn za samsung-ov ssd 850 pro 500gb???? neotvoren! hitno!!!
Spusti ga na 700 kn!
daj friday budi ozbiljan, nisu mali novci u pitanju kao ni kolicina...
pozdrav,
imam priliku kupit rabljeni samsung evo 850 iz inozemstva (EU) jamstvom od još gotovo 50mjeseci.
što ako crkne? jel moguce u hrvatskoj iskoristiti to jamstvo (kad smo vec EU) ili se šalje van?
Best buy SSD u Hrvatskoj? Ciljam na oko 240 GB.
I možda bih imao mogućnost da mi dođe iz Amerike, di je najjeftinije za kupit računalnu opremu kod njih? Amazon?
Imam pitanje.
Ako uzmem 850 250GB Evo, a sad imam 120GB, kako je najlakše prebaciti sve te podatke sa starog na novi SSD?
Želim izbjeći reinstall OS-a jer sam ga napravio prije mjesec dana.
U laptopu već pola godine imam intel 530 120GB i sad sam doma za bratov komp uzimao ssd. Kriterij je bio da bude što jeftiniji, ali da opet bude relativno ok, pa sam (smo) uzeo Kingston HyperX Fury 120GB. Odvrtio ATTO, rezultati u prilogu, moram odvrtit na svom intelu pa stavim i to, ali čini mi se da je ovaj brži
edit: zašto je negdje write brži od reada?
@chutac
uz samsungov ssd dobiva se i njihov softver za migraciju OSa. Spojiš novi preko USBa i onda sa tim softverom odradiš migraciju sustava. Ako kupiš Samsung starter pack (taj sam ja kupio) dobije se i SATA/USB adapter za još lakše obavljanje toga posla
Namjeravam se maknuti sa HDD napokon i kupiti rabljeni SSD,koji po vama je najbolji?
Kingston V300 120 Gb
Patriot SSD Blast 120GB
OCZ Vertex 4 128gb
Namjeravam se maknuti sa HDD napokon i kupiti rabljeni SSD,koji po vama je najbolji?
Kingston V300 120 Gb
Patriot SSD Blast 120GB
OCZ Vertex 4 128gb
Kingston V300 120 Gb
Patriot SSD Blast 120GB
OCZ Vertex 4 128gb
To sam i mislio kupiti OCZ Vertex 4 i dan danas je odličan,koliko je kingston hyperx fury 120 gb dobar,ljudi govore da je vrlo sličan hardwerski modelu kingston V300 120GB?
Kingston V300 120 Gb
Patriot SSD Blast 120GB
OCZ Vertex 4 128gb
Uzmi rabljeni samo ako ima skoro cijelu garanciju. Ne znam koliko se uopće isplati rabljeni SSD uzimati.
Jer ovi od 120 GB dođu između 500 i 600 kn.
Zbog toga što model od 120GB imaju osjetno manje perfomanse ili?
Radje napisi koliko bi para dao za ssd pa ce ekipa nesto predlozit.
Imam nekih 400kn...ili da nadoložim još koju stotku i kupim nešto pošteno kao 850 EVO 120?
Imam nekih 400kn...ili da nadoložim još koju stotku i kupim nešto pošteno kao 850 EVO 120?
Mozda ovo:
Kingston 120GB, HyperX Fury = 450kn
(...a mozes sacekat jos koji prijedlog)