Jeftini SSD za sata 2 maticnu, 120 gb bi uzeo budjet oko 600 kn. na ovu maticnu ide http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/#specifications
Pomogucnosti placanje po preuzimanju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeftini SSD za sata 2 maticnu, 120 gb bi uzeo budjet oko 600 kn. na ovu maticnu ide http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/#specifications
Imam Kingston V300 na HP4710s, fantastično radi. Win se dižu za 25sec, sve radi, nema štekanja, ventilator se uopće ne pali jer mi je HDD vani u ladici.
Za svaku preporuku!!
Imam Kingston V300 na HP4710s, fantastično radi. Win se dižu za 25sec, sve radi, nema štekanja, ventilator se uopće ne pali jer mi je HDD vani u ladici.
Za svaku preporuku!!
Da da, uzimam sigurno samo gledam koji cu ducan, da li znate koji nudi placanje po preuzimanju i to najjeftiniji, gledao sam ovaj prvi uzi shop, ali na njega zele prvo uplatnicu, pa onda to dostave kroz 10-15 dana... Da nebi se morao registrirati na svaku stranicu, koji je od ovih najpouzdaniji, placanje po preuzimanju da nudi???
Hvala.
radim u trgovini i to je ubojstvo kak nas pljačkaju.. recimo nabavna cijena tog diska, koji je u maloprodaji 800 kn je 400kn..
tak da izrada tog diska košta možda 200kn od koje radnik koji radi u tvornici dobije 1 dolar.
ali na tu nabavnu cijenu tvoj gazda mora platiti carinu, pdv, porez na dobit, tvoju plaću, dosprinose liniću, telefone, struju, spomeničku rentu i hrpu drugih stvari.
probaj sam uvoziti pa češ vidjeti koliko je to "jednostavno" i "jeftino".
vezano uz vornice. nema tamo 5 tvornica. sve je to uglvavnom u jednoj tvornici. nisi valjda naivan da svatko ima svoju tvornicu?! jedna tvornica radi svima.
i za kraj, kakve veze ima koliko zaradi radnik u tvornici?!?
Jel postoji ladica za SSD, koja se spaja na USB (3.0) ?
LP!
:)
normalno, svako usb 3.0 2.5" sata kučište..
Koji biste preporučili za laptop?
OCZ Agility 3 120gb - 84,89€
Samsung 840 evo basic edition 120gb - 80,90€
Kingston v300 120gb - 68,90€
Intel 530 120gb - 86,91€
Kingston HyperX 3K 120gb - 84,89€
| 0 | OCZ Agility 3 120gb |
|---|---|
| 16 | Samsung 840 evo Basic-Ed 120gb |
| 5 | Kingston v300 120gb |
| 8 | Intel 530 120gb |
| 0 | Kingston HyperX 3K 120gb |
samsung.
Između ovih definitivno intel zbog 5 god garancije za razliku od drugih koji imaju 24 ili 36mj garancije
Cekajte, da li se preko ove stranice computeruniverse.net moze naruciti u hrvatsku???
koliko vidim shipping je 5 eura, a totalno bi mi se isplatilo naruciti ovaj jedan ssd od tamo.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
a šta je sa garancijom?
Pozdrav,
trebam preporuku za 500GB SSD. I ako može preporuka za ladicu koja bi išla umjesto optičkog uređaja u lenovo t530.
Hvala!
Preporuka Samsung Evo 500GB a za ladicu pogledaj šta piše koja ti je visina optike u T530 klik, klik
Možeš uzeti u obzir i Vector150 240GB isto 5god. jamstvo.
tražim SSD koji je ZIF, za jedan jako tanki laptop od ujaka..rijec je o sony-u vaio vgn tz 340..
nešto tipa ovog..samo u Hrvatskoj!
Mozda ovako nesto - KLIK
Ma, za neusporedit je samo vrijeme pristupa podacima, bilo koji SSD odgovarajući za taj laptop uzmeš.
sve ide glatko, brzo, nema rovanja diska ma kakav on kvalitetean ( mehanički) bio, jednostavno revolucija tehnologije diska u tri četiri godine.
Osobno se više ne mogu vratiti na "mehanički" za C;/particiju osim ako me grom udari. 
koja je razlika izmedju samsung 840 128gbPRO i samsung 840 120gb EVO
Čini se da je Kingston uveo promjene u V300 seriju u pogledu novog FW-a, a i moguće zamjene sinkrone NAND FLASH-a za asinkroni koje su rezultirale lošim performansama u čitanju i pisanju.
Naime,
Mnogi kupci su se žalili na loše performanse V300 serije SSD-a te su tražili objašnjenje, ali ga nisu dobili, barem ne u onom "Iskrenom" obliku. Sudeći po lošim benchmark rezultatima i novog FW-a jedino nažalost možemo zaključiti da je došlo do promjene NAND-a. Prilikom svake promjene NAND-a koja se odnosi na vrstu sinkrona i asinkrona mijenja se i FW koji mora odgovarti vrsti NAND FLASH-a.
Izvor:
http://www.overclock.net/t/1457629/psa-about-the-kingston-v300-ssd-probable-foul-play-by-kingston
koja je razlika izmedju samsung 840 128gbPRO i samsung 840 120gb EVO
trebam neki ssd do 500 kn, novi ili polovni, preporucite oboje pa cu vidit jel mi se vise isplati polovan...mora imat bar 60 gb
- Kolega je stavio odličan review, svakako pročitaj.
- Nešto što bih ja izdvojio, nešto što najviše zanima nas obične smrtnike je garancija,
840 Evo ima garacniju 3 godine, a 840 pro ima 5 godina garanciju.
- Nekakve velike razlike, razlike zbog koje bi trebalo uzeti u razmatranje 840 pro nema,
tako i tako u realnom radu razliku ne budeš vidio, sad sam vidi, da li ti se isplati izdvojit dosta
više novaca za 2 godine garancije više, po meni, ne isplati se i 840 Evo je best buy.
Ljudi, gledao sam prije par tjedana, mjesec dva, ne pamtim više, SSD koji je u pakiranju imao i eksterno kučište za postojeći disk od 2,5 inča...
Uglavnom, imam lapptop, samo Windowsi mi trebaju na SSDu uz osnovne programe, Virtual DJ, Chrome, VLC i tako..nikakav gaming...
Uglavnom , ako bi mogli naci taj SSD s upakiranim kucistem za disk od 2,5 inca...super ;)