Koji SSD? izdvojena tema

poruka: 11.213
|
čitano: 3.559.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Koji SSD?

Jeftini SSD za sata 2 maticnu, 120 gb bi uzeo budjet oko 600 kn. na ovu maticnu ide http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/#specifications
Pomogucnosti placanje po preuzimanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji SSD?
Luka123 kaže...

Jeftini SSD za sata 2 maticnu, 120 gb bi uzeo budjet oko 600 kn. na ovu maticnu ide http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/#specifications

- Kingston V300 120GB SSD.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
17 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Imam Kingston V300 na HP4710s, fantastično radi. Win se dižu za 25sec, sve radi, nema štekanja, ventilator se uopće ne pali jer mi je HDD vani u ladici.

Za svaku preporuku!!

14 godina
Erda kaže...
Luka123 kaže...

Imam Kingston V300 na HP4710s, fantastično radi. Win se dižu za 25sec, sve radi, nema štekanja, ventilator se uopće ne pali jer mi je HDD vani u ladici.

Za svaku preporuku!!

Da da, uzimam sigurno samo gledam koji cu ducan, da li znate koji nudi placanje po preuzimanju i to najjeftiniji, gledao sam ovaj prvi uzi shop, ali na njega zele prvo uplatnicu, pa onda to dostave kroz 10-15 dana... Da nebi se morao registrirati na svaku stranicu, koji je od ovih najpouzdaniji, placanje po preuzimanju da nudi???
Hvala.

17 godina
neaktivan
ivanm75 kaže...

radim u trgovini i to je ubojstvo kak nas pljačkaju.. recimo nabavna cijena tog diska, koji je u maloprodaji 800 kn je 400kn..

tak da izrada tog diska košta možda 200kn od koje radnik koji radi u tvornici dobije 1 dolar.

ali na tu nabavnu cijenu tvoj gazda mora platiti carinu, pdv, porez na dobit, tvoju plaću, dosprinose liniću, telefone, struju, spomeničku rentu i hrpu drugih stvari.

probaj sam uvoziti pa češ vidjeti koliko je to "jednostavno" i "jeftino".

vezano uz vornice. nema tamo 5 tvornica. sve je to uglvavnom u jednoj tvornici. nisi valjda naivan da svatko ima svoju tvornicu?! jedna tvornica radi svima.

i za kraj, kakve veze ima koliko zaradi radnik u tvornici?!?

12 godina
neaktivan
Koji SSD?

Jel postoji ladica za SSD, koja se spaja na USB (3.0) ?

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 1 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji SSD?

Koji biste preporučili za laptop?

OCZ Agility 3 120gb - 84,89€

Samsung 840 evo basic edition 120gb - 80,90€

Kingston v300 120gb - 68,90€

Intel 530 120gb - 86,91€

Kingston HyperX 3K 120gb - 84,89€

0 OCZ Agility 3 120gb
16 Samsung 840 evo Basic-Ed 120gb
5 Kingston v300 120gb
8 Intel 530 120gb
0 Kingston HyperX 3K 120gb

0 0 hvala 0
14 godina
Koji SSD?

samsung.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Koji SSD?

Između ovih definitivno intel zbog 5 god garancije za razliku od drugih koji imaju 24 ili 36mj garancije

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji SSD?

Cekajte, da li se preko ove stranice computeruniverse.net moze naruciti u hrvatsku???
koliko vidim shipping je 5 eura, a totalno bi mi se isplatilo naruciti ovaj jedan ssd od tamo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Pa pise ti da se moze. Puno forumasa je vec tamo kupovalo
14 godina
Koji SSD?

a šta je sa garancijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Pozdrav,

trebam preporuku za 500GB SSD. I ako može preporuka za ladicu koja bi išla umjesto optičkog uređaja u lenovo t530. 

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji SSD?
Pozdrav ekipa ja bi kupio ssd do od 120 do 250gb pa me zanima sta je najbolje trenutno! I budjet mi je nekih 1500kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Hichko

Preporuka Samsung Evo 500GB a za ladicu pogledaj šta piše koja ti je visina optike u T530 klik, klik

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 14:09 (roby27).
15 godina
Koji SSD?

pasko21

- Izvoliš, SSD Intel 530 240GB, 5 godina garancije.

1 0 hvala 2
12 godina

Možeš uzeti u obzir i Vector150 240GB isto 5god. jamstvo. 

16 godina
Koji SSD?

tražim SSD koji je ZIF, za jedan jako tanki laptop od ujaka..rijec je o sony-u vaio vgn tz 340..

nešto tipa ovog..samo u Hrvatskoj!

TiONiO

0 0 hvala 0
17 godina
Tionio kaže...

tražim SSD koji je ZIF, za jedan jako tanki laptop od ujaka..rijec je o sony-u vaio vgn tz 340..

nešto tipa ovog..samo u Hrvatskoj!

Mozda ovako nesto - KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
16 godina
djigibao kaže...

Mozda ovako nesto - KLIK

to ce bit to..iako sam se pitao koliko to ima smisla..mislim da se nemoze usporedjivat sa ovim "normalnim" SSD-ovima..ali svakako sa HDD-om koji je trenutno unutra a vrti se na 4900RMP-a.. i spor je za popi****

TiONiO
14 godina
protjeran
Koji SSD?

Ma, za neusporedit je samo vrijeme pristupa podacima, bilo koji SSD odgovarajući za taj laptop uzmeš.

sve ide glatko, brzo, nema rovanja diska ma kakav on kvalitetean ( mehanički) bio, jednostavno revolucija tehnologije diska u tri četiri godine.

Osobno se više ne mogu vratiti na "mehanički" za C;/particiju osim ako me grom udari. {#}

Čovjeka možeš najlakše upoznati po njegovim manama. Vrline može svatko odglumiti

0 0 hvala 0
16 godina
Koji SSD?

koja je razlika izmedju samsung 840 128gbPRO i samsung 840 120gb EVO

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 19:32 (Tionio).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SSD?
UPOZORENJE ZA SVE BUDUĆE KUPCE KINGSTON V300 SERIJE SSD-a!!!

Čini se da je Kingston uveo promjene u V300 seriju u pogledu novog FW-a, a i moguće zamjene sinkrone NAND FLASH-a za asinkroni koje su rezultirale lošim performansama u čitanju i pisanju.

Naime,

Mnogi kupci su se žalili na loše performanse V300 serije SSD-a te su tražili objašnjenje, ali ga nisu dobili, barem ne u onom "Iskrenom" obliku. Sudeći po lošim benchmark rezultatima i novog FW-a jedino nažalost možemo zaključiti da je došlo do promjene NAND-a. Prilikom svake promjene NAND-a koja se odnosi na vrstu sinkrona i asinkrona mijenja se i FW koji mora odgovarti vrsti NAND FLASH-a.

Izvor:

http://www.overclock.net/t/1457629/psa-about-the-kingston-v300-ssd-probable-foul-play-by-kingston

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 20:18 (Wuk19).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
Tionio kaže...

koja je razlika izmedju samsung 840 128gbPRO i samsung 840 120gb EVO

Čitaj!

15 godina
Koji SSD?

trebam neki ssd do 500 kn, novi ili polovni, preporucite oboje pa cu vidit jel mi se vise isplati polovan...mora imat bar 60 gb

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Tionio

- Kolega je stavio odličan review, svakako pročitaj.

- Nešto što bih ja izdvojio, nešto što najviše zanima nas obične smrtnike je garancija,

840 Evo ima garacniju 3 godine, a 840 pro ima 5 godina garanciju.

- Nekakve velike razlike, razlike zbog koje bi trebalo uzeti u razmatranje 840 pro nema,

tako i tako u realnom radu razliku ne budeš vidio, sad sam vidi, da li ti se isplati izdvojit dosta

više novaca za 2 godine garancije više, po meni, ne isplati se i 840 Evo je best buy.

1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Koji SSD?

Ljudi, gledao sam prije par tjedana, mjesec dva, ne pamtim više, SSD koji je u pakiranju imao i eksterno kučište  za postojeći disk od 2,5 inča...

Uglavnom, imam lapptop, samo Windowsi mi trebaju na SSDu uz osnovne programe, Virtual DJ, Chrome, VLC i tako..nikakav gaming...

Uglavnom , ako bi mogli naci taj SSD s upakiranim kucistem za disk od 2,5 inca...super ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

To je ovaj model klik Zašto je toliko bitno da bude i externo kućište u paketu? Misliš ovaj iz laptopa hdd staviti u to kućište? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 2:58 (roby27).
17 godina
Koji SSD?

Pa vjerojatno zato šta če tamo staviti hard disc iz laptopa, makar i eksterno kučište možeš jeftino naći Link, a onda uzmeš npr link

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice