Koji SSD? izdvojena tema

poruka: 11.213
|
čitano: 3.518.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji SSD?

Dobar je i Vertex 4 , al od onih ponuđenih , osobno bih isao na Samsung , jedino sto OCZ daje 5 god. jamstva !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji SSD?
lllnuclearlll kaže...

Niti s njime nećeš fulati. Najbrži je od ta 3 u konkurenciji. Ja osobno imam 128 GB-ni model i zadovoljan sam.

OCZ je u prošlosti imao problema sa SSD-ovima, pa nije na nekom glasu pouzdanosti, ali Vertex-i 4 su se pokazali dosta dobrima, pogotovo s novim firmwareom.

Što god da uzmeš, nećeš pogriješiti (znam da ti nisam puno olakšao izbor :P).

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Koji SSD?

Mislim da ću Vertex4. Ipak 5 godina je garancija, pa ak hoće nek se kvari {#}. Najradije bi i ja 128GB model (nešto je brži od ovog). ali i cijena je paprena. Hvala vam na pomoći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

U biti nemres s nijednim fulat ! Vertex 4 , Samsung 830 i Intel 330 se trenutno i najvise preporucuju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SSD?

Narucio sam si Samsung 830  i dok cekam da dode imam jedno pitanje imal gdje ukratko sta i kako podesiti OS ( windows 8) za SSD. 

www.noviportal.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RealMadrid4Ever kaže...

Narucio sam si Samsung 830  i dok cekam da dode imam jedno pitanje imal gdje ukratko sta i kako podesiti OS ( windows 8) za SSD. 

Postoji odličan software koji će sve napraviti za tebe - SSD Fresh.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
RealMadrid4Ever kaže...

Sa SSD-om dobiješ Samsung Magician i tamo imaš apsolutno sve šta ti treba.

17 godina
RealMadrid4Ever kaže...

Probaj ovaj guide, ja sam koristio neke stvari iz njega.

13 godina

moze neko preporucit neki SSD od 120 gb iz ADM-a?

15 godina
FuZe kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=11369

Valentin
14 godina
neaktivan
RealMadrid4Ever kaže...

Virty kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Probaj ovaj guide, ja sam koristio neke stvari iz njega.

Ovdje je ista tema na naški:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=238109

preporucujem ovu temu svima koji nisu sigurni kako se postavlja SSD u sustav.

14 godina
neaktivan
FuZe kaže...

Uzmi Samsung 830 120gb, ili OCZ Vertex 4 120gb. Oba su odlična, samo je Samsung pouzdaniji jer proizvodi sve sam, dok OCZ ima 5 godina jamstvo

Kalko1212 ingame
13 godina
Koji SSD?
Jer mi može neko pomoć pls...dakle želim kupit SSD i dvoumim se između OCZ vertrx 3 i OCZ vertex 4 oba od 60 GB...ja mislim da je ovaj prvi bolji jer brže čita i piše podatke...ako mislite suprotno molim vas da mi napisete zast je vertex 4 bolji Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Vertex 4 je 64 GB i bolji je, noviji je i nema problema sa firmwareom i ostalim boljkama koje su mucile OCZ koliko ja znam ovo malo sto pratim SSD teme, brzinama se ne zamaraj previse, ali on je uz Samsunga 830 trenutno najbolje sto mozes uzeti u tom nekom cijenovnom rangu, ima 5 god. garancije i ne mozes fulati s njim, ubodi i uzivaj ;)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Koji SSD?

I ja sam mislio uzeti Vertex 4 ali kad sam na Tom's Hardware pročitao par stvari odustao sam od njega. I dalje muku muče s firmware-om. Performanse im opadaju kad je disk popunjen preko 50%. Zbog toga su iz OCZ-a nakon TH recenzije brže bolje sklepali firmware verziju 1.5 da bi poravili preformanse. Ali ne znam dali su uspjeli u tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Ja sam i vise nego zadovoljan s Vertex 4

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FuZe kaže...
Jer mi može neko pomoć pls...dakle želim kupit SSD i dvoumim se između OCZ vertrx 3 i OCZ vertex 4 oba od 60 GB...ja mislim da je ovaj prvi bolji jer brže čita i piše podatke...ako mislite suprotno molim vas da mi napisete zast je vertex 4 bolji Unaprijed hvala

Od ova dva Vertex 4 , no ja bih za iste pare isao na Samsung 830  64GB - najpouzdaniji je !

Music As A Weapon !!
17 godina
Koji SSD?

Imam jedno pitanje vezano uz garanciju za SSD. Kupio sam Intel 520 SSD 120 Gb i garancija je 60 mjeseci. Ali na garantnom listu piše:

Uz proizvod ne dolaze uputstva pošto je namijenjen za ugradnju od strane ovlaštene i stručne osobe. Ugradnjom od strane neovlaštene osobe proizvod gubi jamstvo!

Kakva je ovo glupost?? Zar moram nosit komp u neki servis da mi ''ugrade'' SSD ili postoji način da postanem ovlaštena osoba i da si sam instaliram SSD?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Gdje si ga kupio , dal ti na racunu pise sta za jamstvo ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

tak i meni piše na kutiji od grafe na onom papiriću od ASBIS-a

d4rkd3atH
17 godina
Koji SSD?

U Linksa je kupljen a uvoznik je Asbis. Na računu piše da se jamstvo ostvaruje sukladno uputama na jamstvenom listu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Kontaktiraj Links i pitaj ih kakve su to fore !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adoon kaže...

Imam jedno pitanje vezano uz garanciju za SSD. Kupio sam Intel 520 SSD 120 Gb i garancija je 60 mjeseci. Ali na garantnom listu piše:

Uz proizvod ne dolaze uputstva pošto je namijenjen za ugradnju od strane ovlaštene i stručne osobe. Ugradnjom od strane neovlaštene osobe proizvod gubi jamstvo!

Kakva je ovo glupost?? Zar moram nosit komp u neki servis da mi ''ugrade'' SSD ili postoji način da postanem ovlaštena osoba i da si sam instaliram SSD?

Ma to ti piše na svemu, doslovce... Nema sekirancije!

Freak Show Inc.
17 godina
Koji SSD?

Evo pišem mail Asbisu i Linksu, samo me zanima da li je netko imao slično iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adoon kaže...

Evo pišem mail Asbisu i Linksu, samo me zanima da li je netko imao slično iskustvo.

Ma ne moraš se s tim zajebavati - to ti piše na hrpetini hardvera. Ja sam masu toga nosio na reklamaciju, nikada me nisu pitali tko je ugradio. Zaboravi...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
izzy007 kaže...

I ja sam mislio uzeti Vertex 4 ali kad sam na Tom's Hardware pročitao par stvari odustao sam od njega. I dalje muku muče s firmware-om. Performanse im opadaju kad je disk popunjen preko 50%. Zbog toga su iz OCZ-a nakon TH recenzije brže bolje sklepali firmware verziju 1.5 da bi poravili preformanse. Ali ne znam dali su uspjeli u tome

imam vertex 4 (128gb) tri mjeseca i nikad nikakvih problema s njime (niti pada performansi) , a stalo je zapunjen preko 50% a nekad i 90% i u pogonu je minimalno 12 sati svaki dan od toga je barem 10 sati intenzivnog rada

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
17 godina
Koji SSD?

Dobio sam odgovor od ASBISA vezano za garanciju za SSD, ne gubi se garancija vlastitom ugradnjom. Radi se o nekoj našoj zakonodavnoj nebulozi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji SSD?

Može li mi netko reći kakvi su Kingston SSD-ovi ? Svi samo spominju OCZ...

Cijena mi se čini ok! Moje komponente pod Moj PC!

{#}

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji SSD?

decki pitanjce otac je danas kupio vertex 4 64gb e sad od ima gigabyte ep45-ud3lr plocu znaci socket 775 s sata2

koliko ce to utjecati na performanse navedenog ssd-a? znam da ce raditi sporije i to ali dali ce biti kakvih problema u vezi trim-a i ahci moda?

tnx na pomoci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
David87 kaže...

Može li mi netko reći kakvi su Kingston SSD-ovi ? Svi samo spominju OCZ...

Cijena mi se čini ok! Moje komponente pod Moj PC!

{#}

Ja sam kupio taj SSD kada je bio u Linksu na akciji za 390kn.

I mogu ti reći da nikakvih problema nemam s njime,ali brzine su mu daleko od ovih boljih no razlika naspram HDD-a je ogroma.

Obavlja svoj posao i ja sam zadovoljan.Winsi se dižu brzo i razlika je jako očita.

robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice