Koji SSD? izdvojena tema

poruka: 11.213
|
čitano: 3.517.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji SSD?
Hmm. A može onda i ovaj samsung što sam dobio prijedlog, nije velika razlika u cijeni.
14 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 21:58 (mate213).
16 godina
mate213 kaže...
Hmm. A može onda i ovaj samsung što sam dobio prijedlog, nije velika razlika u cijeni.

Uzmi Samsunga. Nisam niti primjetio da je tako jeftin.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Koji SSD?

Ok, onda ću samsunga..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Također mene zanima SSD..reda 120 do 250 giga....Pa jednostavno koji uzeti, a da je dovoljno brz i stabilan...pritom nek bude 120 gb...

Ajmo znalci molim help!

chime

0 1 hvala 1
17 godina
Koji SSD?

I ja sam u kupovini 120GB/128GB SSD-a. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Koji SSD?
Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Haf932 kaže...

OCZ Vertex 4 i Samsung 830 su mi prvi na listi.

Još ću pogledat malo oglase, ako ništa ne bude zanimljiva, nema druge, pravac u dućan.

17 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Koliko su cijene skocile? i dali je bolje OCZ Vertex 4 ili 3?

Play Hrad Play Cool
16 godina
The Black Iso kaže...
Haf932 kaže...

Koliko su cijene skocile? i dali je bolje OCZ Vertex 4 ili 3?

vertx4

kradem mine iz minskog polja
17 godina
Koji SSD?

Nemojte se previše žaliti na cijene. Ja sam prije nekoliko mjeseci dao za Vertex 3 90GB onoliko koliko sada košta ovaj od 128GB, skoro 750 kn. Da ne govorimo kolike su cijene bile prije godinu ili dvije. Što je najbolje barem su prevladane dječje bolesti sa SSD-ovima kod vodećih proizvođaća.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene interesuje sledece.Htio bih da kupim ssd ali mi je jako star komp AMD Athlon(tm) XP 2200+ graficka Radeon X1300/X1550 Series pa me interesuje da li mogu uopste da kupim ssd i ako mogu da li bi mi se poboljsale performanse u igrama,jer bih ga kupio jedino zbog tog razloga.Naime igram W.O.T. ali mi je fps samo 9 pa sam mislio ako kupim neki ssd da ce mi se poboljsati performance racunara.Hvala na odgovoru.

14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Sa SSDom nece sdobiti niti jedan FPS u igrama. Na to racunalo (bez obzira jel SATA ili PATA) nema smisla uzimat SSD. Cijelo racunalo ne vrijedi 300kn.

3 0 hvala 0
15 godina
Ja dao 750 za 60gb ssd a frend 1100kn za 90gb vertex 2
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ja dao 750 za 60gb ssd a frend 1100kn za 90gb vertex 2

A ja 610kn za 128GB Samsung 830 :P

i kakve to veze ima s icim?

15 godina
Stim da se ljudi zale da je skupo a duplo jeftinije je nego prije 1-2god...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Koji SSD?
Danas sam kupio Intel SSD 330 serija 180 GB, jos cekam napajanje i monitor i mogu sastaviti konfiguraciju. Jedva cekam isprobati, slike SSD-a i cijele konfiguracije cu staviti kad nabavim preostale 2 komponente :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Koji bi mi SSD preporučili do 500kn.
Htjeo sam Adata S511 ali njega nema,pa sam gledao XPG SP900 za malo ispod 500kn,ali me zanima što bi mi vi preporučili od SSD-ova.
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Htjeo sam Adata S511 ali njega nema,pa sam gledao XPG SP900 za malo ispod 500kn,ali me zanima što bi mi vi preporučili od SSD-ova.

link

OCZ SSD Agility 3 60GB

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 21:04 (zzz).
15 godina
robimarko kaže...

Protegni se za 29kn i uzmi OCZ Vertex 3 , 60GB ili Intel 330 , 60GB !

Music As A Weapon !!
14 godina

Izgleda da ću se morati malo protegnuti za Vertexa 3.

Još malo štednje radi konfe{#}

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 22:53 (robimarko).
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Zanimljivo kako je u ovom broju Bug-a pod mane OCZ Vertex 3 SSD-a napisano: "nista posebno".

OCZ Vertex 3 je najgori SSD novije generacije koji se pojavio na trzistu. Ubjedljivo najveci broj povrata i kvarova. OCZ je tim modelom dosao na glas najnepouzdanijeg proizvodjaca tako da mnogi ljudi (ukljucujuci mene) ne razmisljaju o kupnji Vertexa 4 jer su se s trojkom tako opekli da im je ime OCZ sinonim za smece. Procitajte malo komentare kupaca na Amazonu i Neweggu kad kupujete hardware.

14 godina
BlueMax kaže...
robimarko kaže...

Zanimljivo kako je u ovom broju Bug-a pod mane OCZ Vertex 3 SSD-a napisano: "nista posebno".

OCZ Vertex 3 je najgori SSD novije generacije koji se pojavio na trzistu. Ubjedljivo najveci broj povrata i kvarova. OCZ je tim modelom dosao na glas najnepouzdanijeg proizvodjaca tako da mnogi ljudi (ukljucujuci mene) ne razmisljaju o kupnji Vertexa 4 jer su se s trojkom tako opekli da im je ime OCZ sinonim za smece. Procitajte malo komentare kupaca na Amazonu i Neweggu kad kupujete hardware.

Tako je bilo na početku,ali sada su sve rješili s novijim firmwareima

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
BlueMax kaže...

Tako je bilo na početku,ali sada su sve rješili s novijim firmwareima

Crkavanje uredjaja nisu rijesili firmwareom. Firmwareom su malo poboljsali bugove ali opet je zadnji na listi SSD-a koje bi uzeo. Nazalost, Samsung i Intel kod nas kostaju ko suho zlato a Cruciala i Plextora ni nema za nabaviti pa u nekom normalnom rangu cijena ostaju Muskin, G-Skill, Adata, Verbatim... 

OCZ nikad vise. i sa njihovom memorijom sam imao gadnih problema.

14 godina

A šta kažete na Agility 3.Znam da je malo sporiji i nekvalitetniji od Vertexa 3

Većina benchmarka pokazuje veliku razliku između Agilitya 3 i Vertexa 3 ili Intela 330

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 19:47 (robimarko).
13 godina
Koji SSD?

pozz ekipa dakle i ja zelim kupit SSD od 60gb na koje cu si instalirat windowse 7 pa sada neznam koji da uzmem i dali se to uopce isplati...

dakle radi se o SSD-ovima iz adm-a (moraju biti iz adm-a zato sto mi je tamo komp kupljen pa da ne izgubim garanciju moram sve kod njih kupovat)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10124

ILI

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=11759

molim vas da mi pomognete :D unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
FuZe kaže...

pozz ekipa dakle i ja zelim kupit SSD od 60gb na koje cu si instalirat windowse 7 pa sada neznam koji da uzmem i dali se to uopce isplati...

dakle radi se o SSD-ovima iz adm-a (moraju biti iz adm-a zato sto mi je tamo komp kupljen pa da ne izgubim garanciju moram sve kod njih kupovat)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10124

ILI

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=11759

molim vas da mi pomognete :D unaprijed hvala

Ni jedan ni drugi. Prvi najjeftiniji SSD vrijedan kupovine je Vertex 4. Ako nemaš love trenutno, čekaj i skupljaj.

13 godina

u redu hvala :D a u cemu je razlika? i jer bi taj SSD ubrzao komp ako su mi na njemu win7 a na hardu samo programi?

16 godina
FuZe kaže...

u redu hvala :D a u cemu je razlika? i jer bi taj SSD ubrzao komp ako su mi na njemu win7 a na hardu samo programi?

Da se sad ne ponavljam po stoti put, prolistaj malo temu ako te zanima točno u čemu je razlika. Uglavnom, bolji je..podosta.

Da, osjetio bi značajno ubrzanje. 64 GB ti je dovoljno i da na SSD-u držiš većinu programa (osim igara, naravno).

13 godina

ook zahvaljujem jos jedno :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice