- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
Uzmi Samsunga. Nisam niti primjetio da je tako jeftin.
Ok, onda ću samsunga..
Također mene zanima SSD..reda 120 do 250 giga....Pa jednostavno koji uzeti, a da je dovoljno brz i stabilan...pritom nek bude 120 gb...
Ajmo znalci molim help!
I ja sam u kupovini 120GB/128GB SSD-a. 
OCZ Vertex 4 ,128gb , Intel 330 , 120gb , Samsung 830 , 128gb , OCZ Vertex 3 , 128gb ...
Malo su poskupili kolko vidim !
OCZ Vertex 4 ,128gb , Intel 330 , 120gb , Samsung 830 , 128gb , OCZ Vertex 3 , 128gb ...
OCZ Vertex 4 i Samsung 830 su mi prvi na listi.
Još ću pogledat malo oglase, ako ništa ne bude zanimljiva, nema druge, pravac u dućan.
Koliko su cijene skocile? i dali je bolje OCZ Vertex 4 ili 3?
Koliko su cijene skocile? i dali je bolje OCZ Vertex 4 ili 3?
vertx4
Nemojte se previše žaliti na cijene. Ja sam prije nekoliko mjeseci dao za Vertex 3 90GB onoliko koliko sada košta ovaj od 128GB, skoro 750 kn. Da ne govorimo kolike su cijene bile prije godinu ili dvije. Što je najbolje barem su prevladane dječje bolesti sa SSD-ovima kod vodećih proizvođaća.
Mene interesuje sledece.Htio bih da kupim ssd ali mi je jako star komp AMD Athlon(tm) XP 2200+ graficka Radeon X1300/X1550 Series pa me interesuje da li mogu uopste da kupim ssd i ako mogu da li bi mi se poboljsale performanse u igrama,jer bih ga kupio jedino zbog tog razloga.Naime igram W.O.T. ali mi je fps samo 9 pa sam mislio ako kupim neki ssd da ce mi se poboljsati performance racunara.Hvala na odgovoru.
Sa SSDom nece sdobiti niti jedan FPS u igrama. Na to racunalo (bez obzira jel SATA ili PATA) nema smisla uzimat SSD. Cijelo racunalo ne vrijedi 300kn.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
A ja 610kn za 128GB Samsung 830 :P
i kakve to veze ima s icim?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Htjeo sam Adata S511 ali njega nema,pa sam gledao XPG SP900 za malo ispod 500kn,ali me zanima što bi mi vi preporučili od SSD-ova.
Htjeo sam Adata S511 ali njega nema,pa sam gledao XPG SP900 za malo ispod 500kn,ali me zanima što bi mi vi preporučili od SSD-ova.
OCZ SSD Agility 3 60GB
Protegni se za 29kn i uzmi OCZ Vertex 3 , 60GB ili Intel 330 , 60GB !
Izgleda da ću se morati malo protegnuti za Vertexa 3.
Još malo štednje radi konfe
Zanimljivo kako je u ovom broju Bug-a pod mane OCZ Vertex 3 SSD-a napisano: "nista posebno".
OCZ Vertex 3 je najgori SSD novije generacije koji se pojavio na trzistu. Ubjedljivo najveci broj povrata i kvarova. OCZ je tim modelom dosao na glas najnepouzdanijeg proizvodjaca tako da mnogi ljudi (ukljucujuci mene) ne razmisljaju o kupnji Vertexa 4 jer su se s trojkom tako opekli da im je ime OCZ sinonim za smece. Procitajte malo komentare kupaca na Amazonu i Neweggu kad kupujete hardware.
Zanimljivo kako je u ovom broju Bug-a pod mane OCZ Vertex 3 SSD-a napisano: "nista posebno".
OCZ Vertex 3 je najgori SSD novije generacije koji se pojavio na trzistu. Ubjedljivo najveci broj povrata i kvarova. OCZ je tim modelom dosao na glas najnepouzdanijeg proizvodjaca tako da mnogi ljudi (ukljucujuci mene) ne razmisljaju o kupnji Vertexa 4 jer su se s trojkom tako opekli da im je ime OCZ sinonim za smece. Procitajte malo komentare kupaca na Amazonu i Neweggu kad kupujete hardware.
Tako je bilo na početku,ali sada su sve rješili s novijim firmwareima
Tako je bilo na početku,ali sada su sve rješili s novijim firmwareima
Crkavanje uredjaja nisu rijesili firmwareom. Firmwareom su malo poboljsali bugove ali opet je zadnji na listi SSD-a koje bi uzeo. Nazalost, Samsung i Intel kod nas kostaju ko suho zlato a Cruciala i Plextora ni nema za nabaviti pa u nekom normalnom rangu cijena ostaju Muskin, G-Skill, Adata, Verbatim...
OCZ nikad vise. i sa njihovom memorijom sam imao gadnih problema.
A šta kažete na Agility 3.Znam da je malo sporiji i nekvalitetniji od Vertexa 3
Većina benchmarka pokazuje veliku razliku između Agilitya 3 i Vertexa 3 ili Intela 330
pozz ekipa dakle i ja zelim kupit SSD od 60gb na koje cu si instalirat windowse 7 pa sada neznam koji da uzmem i dali se to uopce isplati...
dakle radi se o SSD-ovima iz adm-a (moraju biti iz adm-a zato sto mi je tamo komp kupljen pa da ne izgubim garanciju moram sve kod njih kupovat)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10124
ILI
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=11759
molim vas da mi pomognete :D unaprijed hvala
pozz ekipa dakle i ja zelim kupit SSD od 60gb na koje cu si instalirat windowse 7 pa sada neznam koji da uzmem i dali se to uopce isplati...
dakle radi se o SSD-ovima iz adm-a (moraju biti iz adm-a zato sto mi je tamo komp kupljen pa da ne izgubim garanciju moram sve kod njih kupovat)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10124
ILI
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=11759
molim vas da mi pomognete :D unaprijed hvala
Ni jedan ni drugi. Prvi najjeftiniji SSD vrijedan kupovine je Vertex 4. Ako nemaš love trenutno, čekaj i skupljaj.
u redu hvala :D a u cemu je razlika? i jer bi taj SSD ubrzao komp ako su mi na njemu win7 a na hardu samo programi?
u redu hvala :D a u cemu je razlika? i jer bi taj SSD ubrzao komp ako su mi na njemu win7 a na hardu samo programi?
Da se sad ne ponavljam po stoti put, prolistaj malo temu ako te zanima točno u čemu je razlika. Uglavnom, bolji je..podosta.
Da, osjetio bi značajno ubrzanje. 64 GB ti je dovoljno i da na SSD-u držiš većinu programa (osim igara, naravno).
ook zahvaljujem jos jedno :D