Da, vidio sam. Inače 840-tki nemam pristup, ali TheSSDReview ih ima već i obavili su test. Očekivao sam bolje rezultate na 4K-64 i sekvencijalnom pisanju koje je prema AS SSD-u na 250ish.
Inače, sad dosta naginjem Neutronu GTX dok ne vidim novog Plextora. Od Plextora sam jako cijenio CD/DVD-RW-ove, a to ne znači puno.
Ja i dalje mislim da si ti trebaš uzeti Samsung 830. Ovo "unaprijeđenje performansi" kod novih SSD-ova je već isprdavanje. Nema teoretske šanse da korisnik osjeti ikakvu razliku, osim u benchmarcima. Rekao si da ti je stabilnost i pouzdanost vrlo bitna. Samsung, kao što sam već rekao, sam proizvodi sve komponente svojih SSD-ova, a 830 serija je provjerena i pokazala se izvrsnom.
Imam osjećaj da ništa previše novoga nije donijela nova serija (Neutron, Plextor M5P, 840 serija...).

, ali ovaj drugi isto zeza jer nemam SAS nativno. Čekam Haswelle, a ni tada vjerujem neću van desktop-enthusiast sektora. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)