ponestalo mi mjesta na hardu pa sam odlucio uzeti neki hdd koji mi moze posluzit i doma i da ga mogu prenijet...po vasem misljenju, koji bi bio najbolji takav a da ima do 250 gb...???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovaj
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.026
ili u HGspot-a jer je 30 kn jeftiniji
Koristim WD Passport 2.5" od 320gb... lip, tih, zadovoljan...
posto sam pocetnik...samo da pitam ima li kakve razlike izmedu 3.5 i 2.5 hard diskova i jel bi mi i jedan i drugi model isli na ovu maticnu: ASRock 775VM800. Molim brz odgovor jer za 1 sat i nesto vremena idem u kupnju!!!
posto sam pocetnik...samo da pitam ima li kakve razlike izmedu 3.5 i 2.5 hard diskova i jel bi mi i jedan i drugi model isli na ovu maticnu: ASRock 775VM800. Molim brz odgovor jer za 1 sat i nesto vremena idem u kupnju!!!
tnx kompotko na objasnjenju. evo odlucio sam da cu uzet ovaj koji mi je jojo_surf preporucio...
tnx kompotko na objasnjenju. evo odlucio sam da cu uzet ovaj koji mi je jojo_surf preporucio...
Na računalu imam instaliranu Vistu.Postoji li mogućnost instalacije xp-a na vanjski disk?