Kakvo napajanje za ext HDD 3.5

poruka: 5
|
čitano: 3.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kako napajati ext HDD 3.5

za 2.5" znam da se napajaju preko USBa,

a šta kad stavim HDD3.5" u vanjsko kučište - kakao riješit napajanje?

htio bi skompletirat ext. HDD od ovih koje imam u kompu sada (3,5" SATA)  da ih ponesem sa sobom na godišnji i preko WD live gledam filmove koje marljivo skidam tijekom zimskih mjeseci {#}

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kako napajati ext HDD 3.5

-vanjska kućišta za 3.5" HDD dolaze s odgovarajućim napajanjem... ako nešto pokušavaš složiti, može obično PC-PS samo rješi paljenje. Ali to tad nije nešto iz kategorije prenosivog (mada se i kuće mou prenjeti). ... :)

-drugo rješenje izvući napajanje iz nekog priručnog uređaja, ovisno o modelu WD-live možda ima interno mjesto za HDD, pa možda...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

evo da neotvaram novu temu, trebao bih kupiti adapter sata port i napajanje za hdd to usb imate ga ispod na slici. naime fred ima prenosivi hard wd 320 gb, i komp ga nije mogao pravilno očitati kad bi ga se ukopčalo preko usb-a. Pa sam ja to lijepo rastavio izvadio taj adapter i spojio ga na klasičan način da vidim jer hard radi, i radi savršeno. dakle greška je u tom adapteru. Pa sad molimda mi preporučite gdje da kupim takav adpter tako da mi hard sa adapterom ponovno stane u kučište. jer ovi adapteri koje sam ja našao su preveliki i nebi stali u kučište

kučište kučište
adapter, i takvih dimenzija bi trebao biti i novi adapter, i takvih dimenzija bi trebao biti i novi
disk radi normalno kad ga spojim ovako bez adptera disk radi normalno kad ga spojim ovako bez adptera
16 godina
mrog 33 kaže...

..Pa sad molimda mi preporučite gdje da kupim takav adpter tako da mi hard sa adapterom ponovno stane u kučište. jer ovi adapteri koje sam ja našao su preveliki i nebi stali u kučište

-to bi bilo jako teško spojiti (fizičke dimenzije...)  Jednostavno kupiš  ext.kućište za SATA 2.5" HDD. (zadnje 59kn) .. ciejne 50-100kn i ubaciš disk. Ili možda po nekim servisima pronaći dijelove jer ih nitko normalan ne prodaje (ni chipoteka).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 11:02 (ihush).
15 godina
neaktivan

u redu, budem pogledao možda na njuškalu netko prodaje, ako ne nađem onda nema druge nego novo kučište.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice