Kako natjerati pržilicu da ...

poruka: 6
|
čitano: 2.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam veliki problem. Interna - pioneer i externa - philips pržilica ne žele ni pročitati ni spržiti CD.

Nakon ubacivanja CDa u njih nedešava se ništa - uopće ga ne prepoznaju, bilo da je riječ o originalu ili o prženom Cdu.

Radim na Vista home, s DVDima sve funkcionira ok.

Kako natjerati pržilice da prepoznaju CD?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj eksternu na drugom računalu, pa javi jel tamo radi.

CD/DVD pržilice imaju različite lasere za pojedini medij tako da ti je možda riknuo laser za cd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 13:32 (Blekstena).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako natjerati pržilicu da ...
autorov komentar
radi, radi
17 godina
neaktivan

Pokušaj ovo:

1) Stisni Start->desni klik mišem na Computer-> odaberi Manage

2) U novom prozoru odaberi Device Manager (Computer Management(Local)->System Tools)

3) U desnom dijelu pronađi DVD/CD-ROM drives i pritisni plusić pored

4) Pokazat će ti se instalirani DVD uređaji na tvom računalu. Na svakog od njih klikni desnom tipkom miša i odaberi Uninstall 

5) Nakon toga restartaj računalo i pri ponovnom pokretanju Vista će ponovno instalirati tvoju pržilicu.

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
17 godina

Heh meni bas suprotno sve oce i cita dvd i cd i przi cd ali ne i dvd, nece da przi dvd-e ovaj problem imam dosta dugo vremena minjao san par jos jednu przilicu ali isto nece DVD, to mi se desilo kad san jednon formatira disk i snimio na novo windowse i stavio novu maticnu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Udari je čekićem.LOL

Šalim se...

Pokušaj instalirati XP i onda na XP-u...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice