Kako iskorisit 2.5 120gb disk?

poruka: 4
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam iz jednog laptopa Wd scorpia od 120gb, odradia 10 000 sati, smart status sve na 100%.Ali je sata 1 i jako  je spor , bia je u eksternom kucistu jedno vrime al sam skuzia da ga uopce ne koristim pa bi ga nekako iskoristia drugacije , s obzirom da imam SSD , pagefile sam prebacia na WD green-a 2TB , windows temporary files također , chache od browsera također a i svi torrenti se 24/7 seedaju sa njega , tako da green mi ima puno posla i nikad se ne probacuje u onaj svoj intellipower sleep mode di makne glavu sa strane , s obzirom da zasad nemam backup za 1.5TB podataka na njemu nebi bilo lipo da crkne , pa bi ga volia malo pustit da odmara dok ovaj drugi mali scorpio obavlja posal , znači na njega bi stavia pagefile , temporary files od windowsa , od browsera , uploada bi torrente s njega i koristia bi ga za backup osnovnih podataka .Samo postoji veliki problem, taj disk je jako spor, 5400 okretaja,sata 1, evo ovde dole cu stavit usporedbu brzine njega i moga wd green-a. Ono šta me zanima je da li je scorpio dovoljno brz za ovih par stvari koje sam navea , tj hocu li imat pad preformansi ako stavim pagefile i temporary files na njega?

WD green 2TB WD green 2TB
Wd scorpio 120Gb Wd scorpio 120Gb
Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 15:25 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bokte mazo ovo ti je sve jedna recenica.Hitno nauci kako izraziti misli i pisati pitanja jer je ovo totalno nerazumljivo.

clock2much

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako iskorisit 2.5 120gb disk?
zoharbizo kaže...

Bokte mazo ovo ti je sve jedna recenica.Hitno nauci kako izraziti misli i pisati pitanja jer je ovo totalno nerazumljivo.

evo ispravia sam malo, ma na brzinu sam smelja bia xd.

15 godina

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice