Imam iz jednog laptopa Wd scorpia od 120gb, odradia 10 000 sati, smart status sve na 100%.Ali je sata 1 i jako je spor , bia je u eksternom kucistu jedno vrime al sam skuzia da ga uopce ne koristim pa bi ga nekako iskoristia drugacije , s obzirom da imam SSD , pagefile sam prebacia na WD green-a 2TB , windows temporary files također , chache od browsera također a i svi torrenti se 24/7 seedaju sa njega , tako da green mi ima puno posla i nikad se ne probacuje u onaj svoj intellipower sleep mode di makne glavu sa strane , s obzirom da zasad nemam backup za 1.5TB podataka na njemu nebi bilo lipo da crkne , pa bi ga volia malo pustit da odmara dok ovaj drugi mali scorpio obavlja posal , znači na njega bi stavia pagefile , temporary files od windowsa , od browsera , uploada bi torrente s njega i koristia bi ga za backup osnovnih podataka .Samo postoji veliki problem, taj disk je jako spor, 5400 okretaja,sata 1, evo ovde dole cu stavit usporedbu brzine njega i moga wd green-a. Ono šta me zanima je da li je scorpio dovoljno brz za ovih par stvari koje sam navea , tj hocu li imat pad preformansi ako stavim pagefile i temporary files na njega?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bokte mazo ovo ti je sve jedna recenica.Hitno nauci kako izraziti misli i pisati pitanja jer je ovo totalno nerazumljivo.
Bokte mazo ovo ti je sve jedna recenica.Hitno nauci kako izraziti misli i pisati pitanja jer je ovo totalno nerazumljivo.
evo ispravia sam malo, ma na brzinu sam smelja bia xd.
itko?