HDD zazujao i odzujao

poruka: 6
|
čitano: 1.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Veliki problem

Prije nekoliko dana mi se počeo pojavljivati jedan problem u Windowsima. Ja bih samo normalno radio ono što radim (pisao tekstove, igrao igrice ...), kada bih čuo jedan zvuk trtrtrtr i sve bi mi se zblesiralo (miš bi mi stao i ne bi ga mogao pokretati, sve bi prestalo raditi....). Zatim sam čekao, ali bez rezultata. Onda sam restartao više puta i ništa se nije dogodilo. Morao sam isključiti kompjuter i ponovno ga uključiti. Zatim sam ponovno uključio komp i pojavila mi se poruka: The system has failed to boot several times before. I nakon toga bi mi se normalno uključili Windowsi na par minuta sve dok se problem nije ponovno još puno puta. Sada mi se ponovo pojavio taj problem ali kada sam uključio Windowse, na Start- All programs mi je nestalo jako puno ikona, te  mi je pod Start- (Username) nestala ona slika koja ide sa username-om, te je i cijeli kompjuter jako usporen. Kako da riješim problem?

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Veliki problem

Hmm ako je komp dobar ja se nebi igrao s njim nego bih ga odnio strucnjaku(pc serviseru).....a provaj system restore napraviti mozda je neki virus upao u njega tko zna....

16 godina
neaktivan
Veliki problem

Sve mi smrdi da je glava harda odradila svoje.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Veliki problem

Sam da znate imam dva harda i na drugom hardu imam dvije particije.

Sada scanam komp pa ćemo vidjeti ako je to virus.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po svim simptomima, hard disk ti otkazuje - napravi backup podataka čim prije. Inače, nije nemoguće ni da je virus u pitanju, ali isto vrijedi: backup!

KaeR
16 godina
neaktivan

Vjerovatno ti je otišla magnetna glava odnesi u pc servis panek ti oni vide ako ti je komp još pod garancijom..

RIDER
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice